Jump to content

Divatos fürdőruhák rettenetes lenyomatai

2014. 06. 16. 15:41

Idén a fürdőruhatervező divatdiktátorok úgy tűnik, a szokásosnál is kreatívabban igyekeznek megoldani a feladatukat. A furfangos pántokkal tarkított, csilivili dresszek azonban egészen bizarr nyomokat hagyhatnak frissen lesült bőrünkön.

Elkezdődött a nyár, a perzselő forróság elől aki teheti, a strandra menekül. A nők számára a nyaralás azonban sokkal hamarabb elkezdődik, hiszen idén is meg kellett találniuk azt a falatnyi kis ruhadarabot, aminek megvásárlása talán a legnehezebb mindenki számára kortól, alaktól függetlenül. Nevezetesen a fürdőruháét.

A női magazinok temérdek tanácsot adnak arra vonatkozólag, melyik alakhoz milyen típusú fürdőruhát vásároljunk, illetve hogy milyen színű, mintázatú holmit szerezzünk be a nyár eleji hófehér, és a nyárvégi bronzbarna testünkre.

Egy dologra biztosan jó lesz a rácsos mellkas: klasszul lehet majd rajta amőbázni unalmas nyári estéken...

Elnézve azonban ezeket a képeket, amiket a furfangosan kreatív egyberészesek hagytak a szegény lányok testén, talán a sok szempont mellett azt is érdemes mérlegelni, hogyan is fogunk kinézni, ha lekerül rólunk a méregdrágán megvásárolt, dizájnos strandszerkó...

A csodás virágos darab lehetetlenné teszi a haspóló viselését.

 

A levetett fürdőruha végül bájos kis bárányfelhőket kreál meztelen testünkre. Az égen azért szebben festene.

 

Ezekre a funkciótlan pántokra már nincsenek is szavak...

(Képek: Jezebel)