Jump to content

Lángra lobbanó szenvedély

2014. 06. 13. 08:16

Az ifjúkori szerelmek gyakran lángolóan szenvedélyesek, nemrégiben azonban szó szerint lángba borult egy amerikai pár esküvői szertartása.

Egy Oregon állambeli városkában történt, hogy az esküvői szertartást egy, a közelben kialakuló erdőtűz zavarta meg. Mivel a lángok nagyon gyorsan terjedni kezdtek, az esküvői szertartást nagyon gyorsan le kellett zavarni, az utána történő fogadást pedig meg sem tarthatták a tervezett helyszínen. Az esküvő környékét evakuálni kellett, így míg a vendégsereg bepattant az autókba, a fotós, Josh Newton azért készített néhány képet az ifjú párról.

Michael és April Wolber a legszebb helyszínt választották az esküvőre, az Oregon állambeli Rock Springs Ranch-ot. Már alig várták a szabadtéri eseményt, hogy együtt ünnepelhessenek a rokonokkal és barátokkal.

Alig kezdődött el a szertartás, szirénázó tűzoltóautók jelezték a közeli erdőtűz rohamos tempóban történő terjedését, így az ifjú párnak gyorsan el kellett hadarnia az esküvői fogadalmat.

És itt jön a csavar! A lángoló erdővel a háttérben készült fotók lélegzetelállítóak, és valljuk be, van bennük valami különleges.

A vőlegény szerint a legszebb szertartás volt, amit valaha el tudtak képzelni.

 

(Forrás, fotók: www.theguardian.com, www.buzzfeed.com)