Jump to content

Pippa pót-popója

2014. 05. 08. 11:50

Emlékeznek még Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjére? És arra hogyan lopta el a show-t Pippa, Katalin húga és nyoszolyólánya, mégpedig nem mással, mint az alfelével?

Az egész világ nyomon követte a fenséges, királyi eseményt, amikor az angol királynő idősebb unokája oltár elé vezette szépséges menyasszonyát. Katalni hosszú uszályát vajszínű, hátul aprócska gombokkal díszített ruhában pompázó húga vitte. És miközben a fiatal húg a lépcsőn lépdelt felfelé a Westminsteri apátságban, minden szem formás fenekére tapadt, hogy az esküvőt követő hetekben mástól se legyen hangos a világsajtó, mint Pippa gömbölyű popójától. Sőt, sokan kifejezetten emiatt kezdtek el pilatesezni, miután Pippa azt nyilatkozta, ennek a sportnak köszönheti csinos alakját.

De lehet, a homokóra formájú leányzó most megfosztatik farával kiérdemelt koronájától.

Egy híres francia etikett-szakértő, Stephane Bern ugyanis legutóbb azt állította egy tévéműsorban, hogy Pippa műfeneket viselt az esküvő során.

-Ismétlem: műfeneket viselt. Tudta, hogy emberek milliárdjai nézik őt, ez volt hát az ő nagy pillanata.

Nem Bern az egyetlen, akinek kételyei vannak a popó valódiságát illetően, de még egy londoni wellness-központ vezetője is hangot adott szkepticizmusának az esküvő után.

-Nem vagyok róla meggyőződve, hogy teljesen természetes volt. Ha megnéznek róla más képeket, ahol farmernadrágot visel, látszik, hogy ennél sokkal laposabb a feneke.

(Kép: marquee.blogs.cnn.com)