Jump to content

Meghökkentő találmányok

2014. 04. 06. 11:00

Van az úgy, hogy az embernek kipattan valami remeknek tűnő ötlet a fejéből. Ezek ritka esetekben valóban zseniálisak, de legtöbbször inkább hamar elhessegetjük őket. A baj csak akkor történik meg, ha elképesztő ötleteinket elhessegetés helyett inkább időt, pénzt és energiát nem spórolva megvalósítjuk, mint ahogy történt az alábbi igencsak furcsa találmányok esetében is...

-A kisgyerekek egész nap fel-alá kúsznak a lakásban. A kisgyerekek anyukái számos egyéb elfoglaltságuk miatt sohasem érnek rá takarítani. Ez a remek ruhadarab azonban megkönnyíti a megfáradt anyák életét, a gyerek is mozog, és egy füst alatt a parketta is csillogni fog!

 

-Nem kell többet rengeteg időt pazarolni a vacak lábkörömvágásra! Ezzel a csodaszerkezettel egy mozdulattal lecsippenthetjük a felesleges, csúf körömvégeket. Sőt, ha nem vagyunk elég óvatosak, minden bizonnyal a lábujj vége is a kukában landol, de hát kicsire nem adunk.

 

Ha sokat kell munkába jövet-menet metróznunk (még ha ezt a zsírujj négyessel tesszük is) milyen klassz, ha közben, egy füst alatt ki is pihenjük magunkat! Csak támasszuk rá az állunk erre a mankó és a nyaktiló szerelmi nászából született szerkezetre, és durmolhatunk hazáig.

 

Nem igazán látom ennek a mobil mosógépnek a piaci igényét, de hátha valaki pont a kellemes városban korzózással szeretné összekötni a hasznos házimunkát. Ronda, kényelmetlen, és nem is túl praktikus, pár zokninál, vagy két bugyogónál többet aligha lehet begyömöszölni a kis dobozkákba. Cserébe viszont a város közepén kiteregethetjük a szennyest!

 

Valamit tudhatnak a trendek változásáról ennek hallókészüléknek a feltalálói. A fejre erősített két salátástál valószínűleg szelektálás nélkül felerősít minden zajt, beszélgetést és dudaszót a környezetünkben. Hurrá.

 

-Fiatal lányok használt bugyogóit árusító automata. No comment.

 

-Nem kell többé az száj körüli ráncok miatt aggódni. Csak bevesszük éjszakára ezt a csodás szerkezetet, és megpróbáljuk elviselni a mellettünk heverő férj röhögését és kétértelmű célzásait. De hát hölgyeim, a szépségért szenvedni kell...

(forrás: artentertainments.com)