Jump to content

El akarja kerülni az exét? Az új alkalmazás segít!

2014. 03. 31. 07:45

Ha valakitől haraggal váltunk el, felér egy rémálommal, hogy esetleg összefutunk vele kedvenc bárunkban, éttermünkben vagy szórakozóhelyünkön. Egy új mobilalkalmazásnak köszönhetően már nem kell fájjon emiatt a fejünk.

Az alkalmazás az eddig ismert módszereken alapul, a Facebook, Twitter, Instagram és Foursquare adatait hangolja össze, figyeli az általunk kiválasztott személyek tartózkodási helyét, és figyelmeztetést küld, ha az ex a közelben van. Azonban ez még nem minden. Nem csak hogy figyelmeztet a nem kívánatos személy jelenlétére, azt is megmutatja, hogy volt barátunk/barátnőnk kivel tartózkodik az adott helyen, és még menekülő útvonalat is felkínál!

Az alkalmazás feltalálója, Udi Dagan fejében akkor fogant meg az ötlet, amikor egy igen nyomasztó éjszakát kellett eltöltenie akkori exbarátnője jelenlétében. „Néhány perccel később, a haverokkal átmentünk egy másik szórakozóhelyre, ahol szintén egy volt barátnőbe botlottam. Nem volt túl jó este.” Akkor döntötte el, nem hagyja, hogy ez még egyszer megtörténjen vele.

„Végülis mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akikkel – különböző okok miatt –nem szívesen szeretnénk összefutni. Akár munkahellyel, barátokkal vagy családdal kapcsolatos dologról van szó, nem feltétlenül azért nem szeretnénk találkozni valakivel, mert utáljuk, hanem azért, mert az esetek többségében magunkat szeretnénk megkímélni a kínos és zavarba ejtő találkozásoktól.” – mondta az alkalmazás atyja.

 

 

www.dailymail.co.uk

(Fotó: spotonlists.com)