Jump to content

Az én titkos szerelmem

2014. 03. 08. 11:04

Itt az új kínai dili: kiábrándult szinglik megalkotják maguknak a tökéletes partnert!

Ha már belefáradt, hogy kapcsolatai sorra kudarcba fulladnak, hogy nem találja meg az Önhöz legjobban illő párt, hogy senki sem olyan, mint amilyennek elképzelte, akkor sem kell nekikeserednie! Kövesse inkább az új trendet, a ViFriends-et: rajzolja meg magának tökéletes partnert!

Kínai fiatalok fényképet készítenek magukról az ideális randi helyszínén, majd rárajzolják a képre a párjukat, hogy megmutassák, pontosan milyennek képzelik el álmaik szerelmét. A képeket aztán feltöltik különböző közösségi oldalakra.

Az új dili ötletgazdái két szningli kínai, Hsin Hsu és Cai Lu voltak, ők rajzolták meg maguk mellé először az ideális partnert.

-Olyan megnyugtató volt látni magam mellett ezt az erős férfit, akivel megoszthatom életem legfontosabb pillanatait. Még ha csak virtuálisan is. –vallja Cai.

-Szeretjük a képregényeket, a fotók pedig igaziak, csak úgy csinálunk rajta, mintha a szerelmünkkel lennénk rajta. Aztán a számítógép segítségével felrajzoljuk rá a párunkat.

-Képzelt szerelmünkkel ebédelünk, sétálunk, vagy vásárolgatunk. -Majdnem olyan, mintha igazi lenne, és ez rengeteg örömet okoz.