Jump to content

Rút kiskacsából szívtipró férfi

2014. 03. 07. 14:11

A most 22 éves Louis-t egész kamaszkorában cukkolták a suliban vörös haja és pattanásos ábrázata miatt. A kisvárosban, ahol felnőtt, az emberek nehezen tudták elfogadni külseje miatt, emiatt rendkívül sok nehézség érte. A világ azonban nagyot fordult: az egykori csúfolódók most egész biztosan sárgulnak az irigységtől.

Louis Evans folyamatosan a kellemetlenkedő megjegyzések céltáblája volt egész gyerekkorában. A kisvárosban, ahol élt az emberek nem igazán tudták elfogadni vörös haja miatt. A kamaszkori pattanások később még keservesebbé tették az életét.

Aztán hirtelen egy csapásra minden megváltozott. Amint betöltötte a 20. életévét, a pattanások kitisztultak, a visszahúzódó fiú pedig azt vette észre, hogy bár mennyiségre ugyanannyi figyelmet kap, de ezúttal már csodáló, epekedő pillantások érkeztek feléje –a lányok részéről.

A végső lökést a modell-karrier irányába édesanyjától kapta meg. A volt szépségkirálynő, Jo McCall nagyon büszke a fiára, és örül, hogy az meg tudta valósítani az álmait.

-Az olyan mediterrán helyeken, mint Milánó, Spanyolország, vagy Görögország, egyenesen rajonganak a vörös hajakért. Szeretném azt hinni, hogy sikereimet a karcsúságomnal, a magasságomnak és az arcélemnek köszönhetem, de azt hiszem egyedül a vörös hajam az, ami kiemel a többi modell közül, -nyilatkozta.

-Volt egy hosszú időszak, amikor úgy tűnt, nekem semmi sem sikerül. Aztán Londonba költöztem, és hirtelen minden a helyére került. Nagyon sokat dolgozom, hogy elérjem az álmaimat.

(Kép:buzzfeed)