Jump to content

Megduplázott vonzerő

2014. 02. 22. 14:29

Ha úgy éreznénk, a híres filmszínész, Benedict Cumberbatch túlságosan elérhetetlen számunkra, akkor sem kell csüggednünk, hiszen egy átlagos fiatal srác személyében most itt van a hasonmása!

Egy online felmérés szerint a Sherlock Holmes-ot megszemélyesítő Benedict Cumberbatch lett a világ legszexibb filmsztárja, megelőzve olyan gyakorlott, nehézsúlyú sármőröket is, mint a körberajongott Ryan Gosling, a Vasemberből ismerős Robert Downey Jr., vagy a szívtipró vampír, Robert Pattinson.

Most azonban reszkethet Benedict, hiszen úgy tűnik, egy 16 éves fiatalember a babérjaira tör.

Miután Tyler Michell feltöltött az Instagramra azokat a fotóit, melyek a híres filmszínésszel való hasonlatosságát hivatottak illusztrálni, maga is meglepődött a kirobbanó fogadtatáson. Eredetileg csak a barátaitól akart pár lájkot bezsebelni, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy képei végigsöpörnek az inerneten. Az incidens óta rajongók tömegei zaklatják kommentjeikkel és kérdéseikkel Instagram oldalán. Jelenleg 12000 követője van, ez a szám pedig egyre csak duzzad.

Szegény srác érdekében reméljük, hogy ez a csoda is csak három napig fog tartani, és élete lassan visszakerülhet a régi, jól megszokott kerékvágásba.

(Forrás: Jezebel

(Képek: Jezebel, collider.com, beyondhollywood.com)