Jump to content

Mire vágynak a férfiak az ágyban?

2023. 05. 03. 19:00

Ne általánosítsunk! A szex egyáltalán nem csak a férfiakat mozgósítja és nem csak az erősebbik nem agyában mocoroghat annak gondolata. Azonban van néhány tényező, amely akár még a pasikat is megtántorítja, ha a kapcsolat eljut az ágyig.

Mindenkinek más az igénye, ízlése és ezt nemcsak tiszteletben kell tartanunk, de beleszólásunk sincs. Ez a kapcsolatokban és a szexben is érvényes. Nincsenek olyan kőbe vésett szabályok, amelyek mindenkire érvényesek és azt kötelezően be kell tartani. Azonban vannak olyan dolgok, amelyek felcsigázhatják vagy épp lelombozhatják a férfiakat.

Mi nők szeretjük, ha az erős férfi meghódít. Ezt elvárjuk már a kezdetektől fogva. Egyfajta szűrőként is tekinthetünk az udvarlásra, ugyanis az alapján megítélhetjük, hogy az illetővel érdemes-e hosszabb távon fogalmazni. Amíg arra várunk, hogy valaki meghódítson, titkon a férfiak is remélhetnek olyan gesztusokat tőlünk, amelyek egyértelműen kinyilvánítják azt, hogy érdemes küzdeni. Ma pedig már egyáltalán nem ritka, hogy a hölgyek veszik a kezükbe az irányítást. Legalábbis a legelején. Nem biztos, hogy mulya a férfi, de lehetnek olyan tényezők, amelyek eltereik a figyelmet. Ha semmiképp nem szeretne a nő lemondani a férfi meghódításáról, olykor még az ismerkedés legelső fázisát is előidézheti.

Ha megtörtént a kölcsönös kommunikáció és már a kapcsolatban nagyobb lépést is tettek, akkor elkerülhetetlen a szex. Sőt mi több, az a vágy és az a cél. Mindez persze akkor jó, ha ugyanolyan kölcsönösen működik. Természetes, hogy mindenki a legjobbat akarja kihozni magából és a másikból is, aminek érdemes hangot adni. Nemcsak arról van szó, hogy a szexről érdemes beszélni a párkapcsolatban, de az sem baj a szeretkezés közben is hangot adunk annak, hogy mi jó, mi nem. A férfiak számára ez útmutató lehet, hogy mi az igény az ágyban és tökéletesíteni lehet ezáltal az együttléteket.

Még a legpajzánabb férfit is megállásra késztet a személyes higiénia hiánya. Bármilyen erős a vágy, ha olyat tapasztal, ami számára kiábrándító, akkor még a kedv is alábbhagy, sőt, megszűnik.

Nem mindig alakul úgy, hogy sok időt tudunk szánni a szexre és valljuk be őszintén, a gyors, előre meg nem tervezett akcióknak is megvan a varázsa. Azonban az előjáték kiélvezése nem csak a nőknek jár, hanem a férfiaknak is. Ha egyoldalú ez a felcsigázó hadművelet, az ki nem mondott frusztrációt is jelenthet.

A szex akkor jó, ha mindkét fél élvezi. Ehhez pedig az szükséges, hogy átadjuk magunkat a pillanatnak. A férfiak szeretik, ha a nők is átadják magukat az élvezeteknek és mernek kísérletezni, mozogni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)