Jump to content

A nőnapot nemcsak a nőnek lehet élvezni

2023. 03. 08. 19:00

Habár Nőnap van, de egyben Zoltán nap is. Ez dupla ünneplésre adhat okot, de ha csak a nőnapra koncentrálunk, akkor is jól járhat mindkét fél.

Március 8-án a nőket éltetik. Ezt számos módon megteszik a férfiak, de legáltalánosabban virággal, édeségekkel köszöntik a hölgyeket. A párkapcsolatban élők között különösen nagy figyelmet kaphat ez a jeles nap. Nem véletlenül vannak nyitva ezen a napon a szokásosnál tovább a virág- és ajándékboltok és a csokoládék, bonbonok is nagyon kelendőek.

Mindenképp érdemes figyelmet szentelni a nőkre ezen a napon, de hogy a kedves kis ajándékokon túllássunk, akár másban is gondolkodni lehet.

Egy masszázs nemcsak időpont foglalása után lehetséges egy arra képzett szakembernél, hanem akár a hálószobába is bevihető. Egy fárasztó nap után tökéletes levezetés lehet és a szexre hangolás egyik nagyon jó módja.

Ha a nőnapot különlegessé szeretnéd tenni, mindegy, hogy férfi vagy, vagy nő, a masszázs tökéletes kiegészítő ajándék lehet.

Ha férfiként szeretnéd a párodat meglepni, akkor a virág mellé gondoskodj masszázsolajról, akár előre összeállított zenerepertoárral. A virág, vagy csoki kiegészítéseként lepd meg a párodat akár egy kényeztető fürdővel, amely után igazán jól eshet a masszázs, amely az egész testre is kiterjedhet. Amennyiben a szeretkezés is az egyik fő cél, úgy mindenképp a teljes testre koncentrálj. Ám, ha a szex épp nem aktuális, a masszázsról akkor sem kell lemondani. Az arc, az kezek és a talp masszírozása legalább olyan élvezetet tud adni.

Habár ez a nap a nőkről szól, de nincs az kőbe vésve, hogy csak a férfiak adhatnak ezen a napon. Ha örülsz, hogy a kedvesed meglepett, nem feledkezett meg rólad, fordítsd meg kicsit a helyzetet és részesítsd őt masszázsban.

Amennyiben célod, hogy a párodat kellen meglepd, úgy a masszázsból térj át a testiség más fokára. A válogatott zene az erre ráhangolódást is segíti.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pexels)