Jump to content

Még hallgathatod is

2021. 11. 04. 19:00

Van, aki számára a pornó elítélendő és soha meg sem nézne egy kockát sem, míg mások számára nemcsak elfogadott, de szívesen nézett is.

Még ha soha nem lennénk képesek a kamera elé állni azért, hogy pornót fogassanak velünk, attól még ilyen jellegű filmet lehet nézni. Arról nem is beszélve, hogy mekkora a kereslet erre. A látvány kétségtelenül kedvet csináló, így akár a párok számára is vágyfokozó funkciót jelenhet. A vizuális látvány az, ami felcsigázza a pornót nézőket. Van azonban olyan, akinek még a látvány sem szükséges. Elengedő a hanghatás.

 

Audiopornó

Lényegében ugyanúgy felnőtt filmről van szó, csakhogy kép nélkül, csupán hangokkal illusztrálva a történéseket. Olyan, mintha egy tömbházban élnénk és a szomszédok heves vágyra gerjedtek volna egymás iránt. Látni nem látjuk, de hallani annál inkább.

Többféle csatorna van már azok számára, akiket megfog a csak hanghatású pornó. El tudnád képzelni, hogy mész a boltba és útközben meghallgatsz egy audiopornót?

Érdekes, de egyre több ilyen alkalmazás létezik. Néhány percestől az akár 20 percig is tartó szextörténetek, mesék csigázzák fel azokat, akiket érdekel.

Van ebben némi titokzatosság, de akár perverzitásnak is nevezhető, aki elítéli a pornó bármilyen formáját. Ha belegondolunk, nem sokban különbözik attól, ha egy szexuális légyott külső, nem szándékos hallgatójává válik.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pexels)