Jump to content

Az első benyomás

2021. 10. 12. 19:00

Kapcsolatra, romantikára, erotikára vágysz Hiába adsz lehetőséget az ismerkedésre, mégis egyedül vagy? Lehet, hogy nem figyelnek rád eléggé.

Irigykedve nézed azok a nőket, akik szinte az ujjuk köré csavarják a férfiakat? Ilyenkor te mellőzöttnek, sőt akár még csúnyácskának is érezheted magad, hiszen rád senki nem figyel. Márpedig mindenkinek megvan az a típus, akit vonzónak talál. Valakinek bizonyosan te jelented a szépet, a legszebbet, csak egymásra kell találnotok. De hogyan?

 

Legyél jelen és látszódj!

Ez nem azt jelenti, hogy kihívó öltözékben kell vonulnod bárhová is mész, és azt sem, hogy erőltetetten legyél bármilyen társaság központi figurája. Ha azt szeretnéd, hogy valaki, vagy a kiszemelt észrevegyen, akkor meg kell mutatkoznod előtte. Viselkedj természetesen (amennyire csak lehet).

Az lehet megnyerő, ha épp elemedben vagy és a stílusod, a humorod megnevetteti a közeledben lévőket, de tudd, hogy mikor érdemes visszább venni, mert könnyen lehet, hogy a kezdeti szimpátia átfordul érdektelenségbe vagy riasztóvá válsz.

Nyitott, pozitív és kedves

Csupa olyan tulajdonság, amely nagyon fontos az életünkben bármikor. Ha azt szeretnéd, hogy megtaláld a szerelmet, akkor érdemes ezeket mindig szem előtt tartani, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor találkozol valakivel, aki megváltoztathatja a magánéletedet.

Az első benyomás

Nemcsak az a fontos, hogy a másik milyen benyomást tett rád, hanem az is, hogyan hatottál te rá. Ha már megbeszélt randira mész, add meg a módját. Tiszteld meg a másikat azzal, hogy izgalmasan mutatkozol meg előtte az első találkozáson is. Hiszen pontosan az a cél, hogy elnyerd a tetszését. Ugyanakkor, ha társaságba mész, akkor is ügyelj a külsődre, mert sosem tudhatod, hol találkozol valakivel, aki ismerkedésre alkalmas.

 

Némi titokzatosság

Bármennyire is nyitott és őszinte vagy, ha találkozol valakivel, akivel kölcsönös a szimpátia, az nem indok arra, hogy az első beszélgetéssel feltárd előtte az életedet és a vágyaidat. Mutass és mondj kevesebbet, hogy az érdeklődést fent tudd tartani.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pexels)