Jump to content

Külső jegyek árulkodhatnak, hogy milyen az ágyban

2021. 02. 28. 19:00

Sok minden szükséges ahhoz, hogy egy férfi és egy nő úgy egymásra találjanak, hogy életre szóló kapcsolatot kezdenek. A szexhez azonban ennél kevesebb is elég.

Olykor különösebb vonzalom sem szükséges ahhoz, hogy két ember testileg is egymásra találjon. A körülmények, az ital mennyisége és bármi lehet olyan hatással két emberre, hogy az szexben nyilvánul meg. Ennél jóval több kell azonban egy jó párkapcsolat kialakításhoz. A kapcsolat eleje mindenképp izgalmas. Amikor a randizgatások eljutnak egy olyan szintre, hogy az intimitás is szerepet kap, az már azt feltételezi, hogy a felek egyre jobban tetszenek egymásnak, de egymás testének felfedezése egy teljesen új terep. Megannyi meglepetéssel szolgálhat. A szexuális élmény is kihatással lehet a kapcsolat további alakulására.

Azt tudjuk, látjuk és tapasztalhatjuk, hogy a külső nem minden, és hatalmas jelentősége van a belső értékeknek. Azonban a kapcsolatok alakulásában mégiscsak nagy szerepe van annak, hogy a felek mennyire illenek egymáshoz. Bizonyos külső jegyekből akár arra is lehet következtetni, hogy a férfi milyen az ágyban még az előtt, hogy bármilyen közös szexuális élmény kialakult volna. Egy tanulmány arra is rávilágít, hogy melyek ezek a külső jegyek.

Szakáll

A manapság nagy divatnak örvendő szakáll mindenképp a férfiasságot hirdető külső jegy. A tanulmányból pedig az is kiderül, hogy a szakállas férfiak ezt a férfiasságot az ágyban is kamatoztatni képesek. A szakáll úgy tűnik, hogy nemcsak férfias külsőt kölcsönöz és nemcsak az érett férfit jelenti, hanem ez a szexualitásban is megmutatkozik.

Barna szem

A következő, az ágyban jól teljesító férfiak csoportját a barna szeműek jelentik.

Piercing

Az önmagában is egy kicsit vadságot, a vagányságot, az átlagból való kitörést mutató piercing viselete jó hatással van az ágyban való teljesítményre is, mert a kutatás szerint a piercinges férfiak is jó szexuális partnerek.

A szakállas, barna szemű piercinges férfiak ezek szerint különösen ígéretesek, ha szexualitásról van szó.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com)