Jump to content

Amilyenre szükségünk lehet életünk során

2020. 12. 16. 19:00

Szerelmi életünk annyiféle, ahány személlyel megéljük azt. De még egy kapcsolaton belül is többféle szex létezik.

Azt gondolod, hogy csak egyet ismersz? Nagyon tévedsz. Habár a technika mindegyikben ugyanaz, azért mégiscsak egészen más élményt adnak.

Életünkben több kapcsolatot élhetünk meg, mire rátalálunk életünk társára, ezért a szeretkezés mindenkivel más lehet. Azonban még a tartós kapcsolaton, házasságon belül is többfajta szexben részünk. Szükség is van ezekre.

A kezdetek kezdetén az első együttlét sem biztos, hogy olyan, mint ahogy szeretné az ember. Lehet, hogy az izgalom annyira túlfűti a feleket, hogy nem okoz túl nagy élményt. Idővel azonban rájönnek egymás érzékeny pontjaira és kitapasztalják egymás testét.

A vad szex nemcsak a kapcsolat kezdeti szakában jelentkezhet. Egy-egy helyzet, illat, látvány olyan hatással lehet az emberre, hogy egymásra gerjednek. Mintha az ősi ösztönök szabadulnának fel az emberben, amelynek egyetlen megoldása a kielégülés.

A legfelszabadítóbb, a legátadóbb szeretkezés az, amikor érezzük, hogy szó szerint átadjuk magunkat a másiknak, testben és lélekben is, és így fogadjuk be a társunkat is. A szerelmes szeretkezésre nagy szükségünk van.

Ennek ellentéte a kényelmes szex, amikor időt és energiát nem sajnálva vágunk bele. Nem meggyünk el a simogatás, az ölelgetés, csókolózás. Ezek az apró játékok segítik azt is, hogy a szeretkezés teljesen kielégítő legyen. Van benne bevezetés, akció és levezetés.

Ugyancsak megadja az ember a módját, ha belecsempész vadító, kéjfokozó vetkőzést. Mire az együttlétig eljutnak, addig a vágy már a tetőfokára hághat.

Nem kell mindig megtervezettnek lennie. A vágyat nem mindig lehet szabályozni. Az olykor a legváratlanabb helyzetben törhet ránk. Nincs is annál jobb, amikor sort is lehet keríteni a vágyak kielégítésére.

A felnőtt játékszerek látványa eleve felfokozza a vágyakat, de ha azt használják is a párok, még emlékezetesebbé teszi az együttléteket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)