Jump to content

Egyszerű mint, az egyszer egy: a boldog párkapcsolat

2020. 05. 14. 09:00

A szerelem az élet sava borsa, megosztani az örömöt, a bánatot, a nap minden pillanatát fantasztikus dolog. Nézzük mi lehet egy jól működő párkapcsolat alapja!

A szerelem szárnyakat ad, főként, ha van kivel megélni, és ha van kivel osztozni az élet minden apró mozzanatán. A nyár beköszöntével pedig exponenciálisan megnövekszik a szerelembe esők számra, nézzük mik azok a dolgok, amiket a legtöbb pár csinál.

Megosztják a zuhanyt

Együtt fürdeni nem csak a romantikus együttlétért jó, hanem a finom érintésekért és a kényeztető masszázsért. A zuhanykabin ne legyen akadály, hódoljatok a közös fürdés minden örömének, mert kapcsolat-összekovácsoló hatása van.

Alvás a párod nélkül? Kizárt dolog...

Hiába vannak egy helyiségben, bizony az ágy üres a másik nélkül. Számos kutatás ki is tért arra, hogy azok, akik egy időben fekszenek le, tartósabb és szilárdabb kapcsolatnak örvendenek.

Az évek múlásával is randevúznak

Attól, hogy a szerelmespár együtt él, ezáltal mindenen osztozik, nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a randevúk nyújtotta izgalmakról, sőt! Randevúzni a tízedik házassági évforduló után is kell, mert fenntartja a szikrát, ráadásul az ember egy idő után „megszokja”, hogy mindig van egy nap, amit csak a párjának szentelhet, így jobban egymásra is tudnak hangolódni, könnyebb lesz megnyílni és beszélgetni, amire a hétköznapokban nem gyakran jut idő.

A közös nevetés nagyon fontos!

Klisé, de fontos. Ha már nincs meg a közös nyelvezet, és az ebből fakadó viccek és közös összemosolygások, ott már baj van.

Azonban nem kell megijedni, ha rátok egyik sem jellemző, hiszen minden kapcsolat mástól szép

 

(Forrás: marmalade.co.hu | Kép: pixabay.com)