Jump to content

Nem herceg, de az enyém

2020. 02. 28. 19:00

Az ember társas lény, és az elsődleges közege a család. Szerencsés az, aki a családon túl boldog párkapcsolatban él és még baráti körrel is rendelkezik.

A párkapcsolat kialakításához némi szerencsére is szükség van, hogy megtaláljuk életünk párját. A legtöbbünknek ehhez többszöri próbálkozásra, azaz több hosszabb és rövidebb távú kapcsolatra van szükség ahhoz, hogy egymásra találjunk azzal, akivel boldogságban le tudjuk élni az életünket.

Ahogy mondani szokták: a szőke herceget várja fehér lovon. Arra szokták mondani ezt, aki túlságosan válogatós, és fixaideálja van jövendőbelijéről. Párválasztás során természetesen szükséges az érzelmekre hallgatni, de sokan azt az ideált keresik a valóságban is, amelyet kislányként megálmodtak maguknak.

Arra van esély, hogy gyermekkori álmainkat kinőjük, és egész más megvilágításban látjuk az akkori elképzeléseinket. Sőt attól teljesen más irányba terelődhet az életünk és a szőke, fehér lovon érkező, izmos herceg helyett egy egészen másféle karakter mellett kötünk ki. Tegyük hozzá, ennek oka van. Mivel már szabadon dönthetünk, hogy kivel alapítsunk családot, kivel éljünk együtt, így senki nem kényszerít arra, hogy olyannal legyünk együtt, aki semmilyen módon sem tetszik, és nem érezzük magunkhoz valónak. Ha pedig így van, és egy olyan férfi mellett állapodunk meg, aki nem a legszívdöglesztőbb, ez lehet, hogy csak a külvilág számára van így. Mi azonban nemcsak helyesnek látjuk a választottunkat, hanem azt is tudjuk, hogy milyen belső értékekkel rendelkezik társunk.

Még mielőtt lecövekelnénk valaki mellett, bizonyára tapasztalatot gyűjtünk arról, hogy milyen férfiak is léteznek. Találkozhatunk herceg kinézetű, ámde belsőleg semmilyen pozitívumot nem mutató, és a hasonlóság csíráját sem rejtő Adonisszal, így a szemrevaló külső egy tőlünk annyira idegen belsővel van kibélelve, amelytől talán még a hideg is kiráz. Aztán van egy merőben más megjelenéssel bíró, de olyan kisugárzású, személyiségű férfi, aki úgy vonz magához annak ellenére, hogy fizikumában nem az, akit kislányként megálmodtunk magunknak, mégis hozzá húz a szívünk.

A szőke, vagy bármilyen hajszínű „hercegek” tudják magukról, hogy szívtiprók. Ezzel nemcsak tisztában vannak és ki is használják adottságaikat. Az ilyen típusú férfiak akkor sem biztos, hogy elégedettek, ha a párjuk egy bombázó. Azért, mert örömüket lelik abban, ha a női szíveket megdobogtatják, és könnyen el is tudnak csábulni. A komoly kapcsolatokban azonban ez a kicsapongás a szerelem végét jelentheti.

A „nem hercegek” azonban a hétköznapokban sokkal jobb társai lehetnek a nőknek, akik igazi párkapcsolatban élve a figyelmesség, a segítőkészség alapvetőbb érték, mint az Adoniszok esetében.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)