Jump to content

A romantika rejtett bugyrai

2019. 07. 16. 19:00

A lánykérés bármikor adott lehet, amikor két ember elérkezettnek érzi az időt arra, hogy összekössék életüket. Az eljegyzés lehet váratlan vagy előre megtervezett, megszervezett.

Az előző, vagyis a váratlan lánykérés talán nagyobb emléket hagyhat maga után. Persze elsülhet nagyon jól, de az is a lehetőségek között szerepelhet, hogy a másik fél nem áll még készen egy ekkora döntésre. A lánykérés elutasítása legalább akkora nyomot hagyhat, de mi most nem búsulni készülünk, hanem éppen romantikázni.

Az eljegyzésnek megannyi módja létezik, és ez csak az ötlettártól, a megvalósítástól, valamint a célszemély hozzáállásától függ, hogy öröm vagy üröm lesz belőle. Az évek óta együtt élő szerelmesek eljegyzése legalább olyan romantikus, meglepő tud lenni, mint a friss kapcsolatban még heves érzelmeket tápláló szerelmesek eljegyzése.

A lánykérés romantikus, mindig az. Ezt szokták mondani, de sokan meg tudnának osztani olyan történetet, amelyben az érzelmek minimalizmusa mutatkozik meg. Nem vagyunk egyformák, és ha már egy ideje kapcsolatban van egy pár, egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz már eljegyzés, házasság? Általánosságban elmondható, hogy a romantikus lánykérés leginkább a nők számára fontos momentum. Titokban mindenki olyanra vágyik, hogy a saját eljegyzéséről mesélve a körülötte lévők szeme és a sajátja is könnybe lábadjon.

Nemcsak a különleges esküvői táncok korát éljük, hanem a különleges lánykérését is. Habár talán örök érvényű lehet az, hogy a szerelmesek úgy kössék össze az életüket, hogy ezek az események örökre beégjenek a gondolatukba.

A férfin múlik, hogy mennyire szeretné szíve választottját meglepni egy gyűrű felhúzásával, no és persze annak mikéntjével, ahogyan házasulandó szándékát előadja.

A nagy, közösségi eseményekre összegyűlt tömegben könnyen megbújhatnak a családtagok, barátok, akik természetesen mind azért vannak egy helyre csődítve, hogy a menyasszony kezét megkérhesse a vőlegény. Mindez akkor a legizgalmasabb, ha a leendő ara mit sem tud.

Hoztunk egy csokorra való izgalmas lánykérést:

Végtelenül romantikus olyan lánykérést megélni, amelynek kimenetele pozitív, de az élet nem ilyen egyszerű, és még ha sokan is álmodoznak ilyen pillanatról, az a pillanat nem mindegy, hogy mikor van, és ki az, aki megkéri a kezét. Minden eljegyzés annak reményében zajlik, hogy igen választ kap a romantikus szerelmes. Kivételek természetesen mindig vannak. Nem is mindig a szerelem hiánya, hanem az ijedtség, a tömeg előtti szereplés, az elbizonytalanodás, a hirtelen jött felelősség hátráltatja az igen kimondását. Erre is hoztunk példákat:

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=gJk-2e0VwF0, https://www.youtube.com/watch?v=K_6sU0enFsk)