Jump to content

A „rosszlányok” miért jobbak?

2018. 07. 21. 19:00

A rosszfiúk után döglenek a csajok. Valóban vannak olyan nők, akik tudják, hogy nem helyes a rossz fiúk után kajtatni, mégis csábítja őket az az élet, amit ezek a férfiak képviselnek. Aztán persze nagy a bukás, jöhet a dráma.

Van valami fékezhetetlenül vonzó a rosszfiúkban. Nem feltétlenül a sármjuk ragad magával, hanem lehet az a vadság, szabadság a tetszetős, ami a nők számára vonzó. Továbbá az is, hogy megfoghatatlan, betörhetetlen az, aki szabályok nélkül éli az életét. Ám a rosszfiúk mellett léteznek rosszlányok is, akik ugyanúgy megmozgatják a férfiak fantáziáját. A rosszlányok sem szeretik a szabályokat, a korlátokat, és a normáktól akár nagyon eltérő módon élhetik az életüket. Ezzel azt vívják ki, hogy magukra terelik a figyelmet, és amíg nőtársaik szemében rosszéletű, kerülendő személyek, addig a férfiakat bűvkörükbe ejthetik. De miért?

A rosszlányok azok, amire a legtitkosabb gondolataiban vágynak a férfiak. Az pedig nem egy gyermekeit mindig előtérbe helyező, munkahelyen dolgozó és otthon is a legszebbre, legjobbra törekedő háziasszony, aki estére már hullafáradt és akár ingerlékeny is.

A rosszlányok élete nem a tipikus családanyák életéhez hasonlító. Olyan életet élhetnek, amelyről egy kialvatlan édesanya csak álmodozik, vagyis nem kelnek korán. Ez a legtöbb édesanyának nem adatik meg. Ha a gyerekek alszanak is, annyi mindent kell otthon elintézni, hogy nem tehetik meg a sokáig ágyban való fetrengést. A sok teendő, a házimunkák miatt a háziasszonyok feszültebbek, amelyet a gyerekek és persze a férj is megtapasztalhat. Nos, a rosszlányoknak nem kell senki felé megfelelniük. Nem hagyják, hogy életükbe bárki is beleszóljon. Aszerint élnek, ami nekik tetszik és jó. Ha valami nem jó, akkor azt megmondják. Ez is tetszetős a férfiaknak, hiszen a női jelzéseket a legtöbb férfi a mai napig nem tudja megfelelően értelmezni. A rosszlányok pedig határozottak, konkrétak, tényszerűek, nem kell találgatni, hogy mondandójuk mögött vajon még milyen tartalmat kell keresni.

A még párjukat kereső férfiak igazi vadászok. Arra a vadra mennek rá, amelyik a legínycsiklandóbbnak ígérkezik. Az átlagos kinézetű és átlagos életű nő mellett megjelenő másik, megközelíthetetlen, betörhetetlen szabad lélek sokkal vonzóbb. Pont, mint a nők esetében: ha valaki elérhetetlennek tűnik, sokkal több energiát fektetünk be a megszerzéséért, mint aki kínálja magát. Ugyanígy van a férfiak esetében is. A rosszlányok nem vesztegetnek időt senkire és semmire, amit úgy ítélnek meg, hogy felesleges. Egy rosszlány nem vár. Majd akad más, nagyon nem aggódik kapcsolatain, hiszen tudja, hogy bármikor talál magának partnert, de ha mégsem, akkor egyedül is pont olyan jól érzi magát. A rosszlányok nem feltétlenül rossz életűek, de attól a normától nagyon eltérőt képviselnek, amelybe a tisztes családanyák tartoznak. A rosszlányok saját szabályaik szerint élik életüket, és nem küzdenek elérhetetlen férfiakért. Ezek a nők nem is biztos, hogy a csábításban lelik örömüket, és nem is csak az mozgatja őket, hogy trófeákat gyűjtsenek, de nem hagyják, hogy a szerelem, az érzelmeik irányítsák az életüket. Emiatt boldogabbak és életvidámabbak lehetnek.

A rosszlányok tehát nem feltétlenül rosszak, csak a női létnek egy olyan oldalát mutatják, amely sok nő számára is irigyelt, de a férfiak fantáziáját is jobban megmozgatja. Ők azok, akik képesek kiválni a sorból és egy saját, akár rizikósabb és magányosabb utat választanak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: flikr.com, kaboompics.com, giphy.com)