Jump to content

Valentin napra ingyen

2018. 02. 09. 19:00

A szerelemtől megperzselve élők számára minden nap Valentin nap. A már hosszú ideje együtt lévő párok között is megmarad a szeretet, de esetükben már megszokott a társ jelenléte. A tűz csiholásában azonban segíthet a Valentin nap. Tedd különlegessé!

Nem ősi hagyományt elevenítünk fel, amikor február 14-én, a szerelmesek napján megajándékozzunk kedvesünket, és sokan nem is élnek ezzel az alkalommal. A szerelem és a szeretet ugyanis nem koncentrálódhat arra az egy napra. Ez tényleg így van, mégis jól esik egy kis extra figyelem a párunktól, és jó meglepni társunkat valami különlegessel aznap. Lényegében bármelyik napból Valentin napot varázsolhatsz, de az angolszász hagyomány magyarországi hódításával hivatalosan február 14-én ajándékozhatjuk meg párunkat, ekkor van a szerelmesek napja. Ez talán mindenki számára ismert, azonban az nagyobb fejtörést okoz, hogy mivel is kedveskedjünk szerelmünknek.

Nem kötelező ezen a napon ajándékozni, mégis jó örömet okozni kedvesünknek, és nagyon jó kapni is valamit. Még ha nem is ősi hagyományunkról van szó, arra mindenképp rávilágíthat, hogy ápolni kell a szerelmet. Nem kell nagy pénzben sem gondolkodnod, ha a párodat szeretnéd meglepni. A Valentin nap lényegét az adja, hogy figyelj oda a kedvesedre. Ehhez még csak pénzre sincs szükség sok esetben.

A legtöbben folyton rohanunk a mindennapokban, hogy a kötelezettségeinknek eleget tegyünk. Valentin napon kedvezz a szerelmednek azzal, hogy finom vacsorával várod haza. Ez egy átlagos nap eseménye is lehet, de aznap tényleg különlegesételt készíts. Csillogtasd meg, mit tudsz a konyhában. Felnyithatsz egy pezsgőt vagy egy üveg bort. A lényeg, hogy együtt legyetek és végre tudjatok magatokra szánni egy kis időt. A vacsorához felöltözhetsz csinosan. Megadhatod a módját.

A legtöbb család életére az a jellemző, hogy alig van idejük egymásra, ám ahogy a gyerekekre is figyelmet kell szentelni, úgy a párunkra is. Ha nem tudunk wellnessezni valahol, akkor azt megtehetjük otthon. Egy közös, hangulatos fürdő alkalmas lehet nemcsak az intimitásra, hanem a közös és mély beszélgetésre is.

Az a nap lehet különlegesebb, mint a többi, így bújj egy szép fehérneműbe. Biztosan nem fog haragudni a látványért.

Ha túl vagytok a finom vacsorán, akkor lazító masszázsban részesítheted párodat. Szükség van az ilyen fajta testi kontaktusra is, és biztosan nem fog kihátrálni sem. A masszázshoz használj illóolajakat, szólhat lágy zene is a háttérben.

Ma már annyi lehetőség van arra, hogy elérjük kedvesünket. Még akkor is, ha mindenki intézi a saját dolgát, az okostelefonoknak és az internetnek hála szöveges üzenetben is írhatunk szerelmünknek kedves sorokat Valentin napon. Még csak eszközt sem kell használni ahhoz, hogy kedves, vicces üzeneteket hagyj magad után párod számára. Rejts el üzeneteket a lakás azon pontjain, ahová tudod, hogy biztosan nyúlni fog a kedvesed. Zoknis fiók, kávékiöntő, WC, bárhová, csak célba érjen a kedves szó.

Vásárolhatsz Valentin napi ajándékot is február 14-én, de ami a legfontosabb, hogy szenteljetek egymásra időt és figyelmet. Ez még csak pénzbe sem kerül.

(Forrás: marmalade.hu | newhdwallpaper.in, giphy.com, swampfires.com/képek)