Jump to content

Sokan odalent is elégedetlenek

2018. 01. 06. 19:00

Nemcsak azzal lehetünk elégedetlenek, ami feltűnőbb rajtunk, és szemmel is látható. Az öltözködéssel sok mindent elrejthetünk, azonban bizonyos helyzetekben mindenre fény derülhet. Egy nő attól retteg leginkább, hogy testén valami kivetnivalót talál a férfi.

Az ettől való félelem sokakat kerget a kés alá. Természetesen az a legfontosabb, hogy elfogadjuk magunkat. Azért persze tenni is kell. Olykor nem elég az életmódváltás és mozgás. Ha annyira elégedetlen valaki a testével, hogy az már lelkileg is megviseli, bizony megoldást és lelki ziláltságában enyhülést adhat a plasztikai műtét.

A testrészek átalakíttatása, formázása, növelése ma már olyan rutinbeavatkozásnak számít, amelynek bárki alávetheti magát, amennyiben azt meg tudja fizetni. Néhány szépészeti beavatkozás nemcsak az esztétikai hatás miatt szükséges, hanem a páciens életét szolgálja megkönnyíteni, de a java műtét mégiscsak arról szól, hogy az emberek elégedettebbek legyenek önmagukkal.

Nagyon sok hölgy nem fogadja el a kebelméretét, ezért megnagyobbíttatja, és már mondhatni, hogy általános jelenségről van szó. A szépségért bizarr praktikákat is hajlandóak a nők bevetni, és bizony azt is vállalják, ha az fájdalommal jár. Ráadásul komoly összegeket is kifizetünk azért, hogy ajkaink teltebbek legyenek, combunk, hasunk, fenekünk feszesebb legyen, eltűnjenek a ráncaink, nagyobbak legyenek a melleink. Már ott is elégedetlenek egyes nők, amely szabad szemmel nem is látható. Egyre több azoknak a nőknek a száma, akik alávetik magukat az úgynevezett labioplasztikának, amely a kisajkak méretét hivatott csökkenteni. Mert bizony úgy tűnik, hogy egyre többeket frusztrál, ha odalent ízléstelennek, túl nagynak ítél meg.

Mindenki egyedi, és ezáltal mindenki egyedi adottságokkal rendelkezik, amely mind személyiségben, mind pedig fizikai jellemzőkben megnyilvánul. Sok mindent nem mi kérünk, hogy így nézzen ki rajtunk, hanem így adatott, ezt örököltük. Van, amin dolgozhatunk, de a nemi szervünk mérete és formája bizony önerőből nem alakítható. Azonban nincs is arra előírás, hogy milyen az általános, az elfogadott. Abban a világban élünk azonban, hogy egyre több nőnek okoz lelki gondot saját egyedisége, nőiessége. Nagyon sokan nincsenek megelégedve saját testükön belül a nemi szervükkel sem, így a magánéletük kialakítása is gátakba ütközik.

A brit hölgyek körében annyira megnőtt a jelentkezés a kisajkak plasztikáztatására, hogy a plasztikai sebészek el szeretnék érni a műtétek előtti kötelező pszichológiai vizsgálatot. A legkönnyebb megoldásnak a plasztikai sebészet útján történő, saját tetszésnek megfelelő átalakítás tűnik, még akkor is, ha az fájdalommal és kiadással jár. A lelki eredetű bajokat sokkal nehezebb kezelni abban a világban, amiben most élünk. Ilyenformán néhány metszés itt, néhány öltés ott, és a lelki bajok megoldódnak ezáltal. Legalábbis nagyon sok nő így érzi.

A labioplasztikának megvan a maga helye és fontossága akkor, ha valós és extrém eltérésről van szó, azonban a normál nemi szervet el kell fogadnia a nőnek. Az egykor tapasztalt feszültséget élik meg sokan testképzavar formájában, és egyeseknek erre a kisajkak formázása jelenti a megoldást, amelynek következtében elégedettebbé válnak önmagukkal, és ez kihatással lehet magánéletükre is.

(Forrás: marmalade.hu | playposh.com, grouponcdn.com, /képek)