Jump to content

A színlelés nagymesterei, avagy a lepedő drámatagozatosai

2017. 09. 01. 19:00

Még a legnagyobb szerelemben is előfordulhat, hogy a pár egyik tagja vagy egyikük sem jut el a csúcsra együttlétük során. Nem úgy működik, mint ahogyan a filmekben látjuk. A szerelmes együttlétek nem mindig teljesednek be, mint ahogy várnánk.

Sok minden befolyásolja azt, hogyan élik meg a párok az együttléteket. Bármekkora lángot is táplálunk egy férfi iránt, és bármennyire odafigyel ránk, bizony nem mindig végződik úgy egy együttlét, ahogy azt mindenki szeretné. Alkalomadtán olyan is előfordulhat, hogy némi színészi tehetséggel felvértezve rásegítünk a férfi önbizalmára és az orgazmust megjátszva engedjük, hogy abban a hitben éljen, ez az együttlét bizony fenomenális volt. Ez azonban lehet csak kivételes esemény azért, hogy párunknak ne okozzunk csalódást. Csakhogy köztünk vannak olyanok, akik a színlelést már olyan tökéletesre fejlesztették, hogy szinte saját maguk képesek elhinni, hogy átélték a gyönyört. Ha már annyira hitelesre képezték magukat orgazmust színlelő előadásukban, hogy teljes átéléssel és odaadással teszik mindezt, partnerük, párjuk is biztosan beveszi a hihetetlen alakítást. A férfi úgy gondolja, hogy méltán viheti el az év férfija díjat és boldogan nyugtázza, hogy kapcsolatukban minden rendben van, hiszen a szex jó együtt.

Egy-két alkalommal, párunk önbizalmának növelése érdekében belefér az orgazmus megjátszása. A nők és a férfiak gondolkodása az együttlétről elég eltérő. A férfiak legtöbbje arra fókuszál, hogy elérje a csúcspontot, és hajlamosak úgy gondolni, hogy a nőnek is csak ez a fontos. Ha nincs orgazmus, lényegében mintha semmi nem történt volna.

A férfiak esetében már néhány kósza gondolat is elég ahhoz, hogy izgalomba essenek, nők esetében ez még önmagában nem elegendő, számunkra szükség van érintésekre.

A szerelmi téren még tapasztalatlan lányok félnek az együttléttől, hiszen még ők is akkor fedezik fel önmagukat, ezért idő szükséges ahhoz, hogy tapasztaljanak. Ha pedig már tudja, hogy számára mi a jó, akkor azt partnere tudtára kell hozni.

Orgazmust azonban nem csak akkor tettetnek a nők, ha nem akarják megsérteni párjukat, nem akarják éreztetni vele, hogy alulteljesítettek a vártnál, hanem akkor is, ha nem tetszik a partner, és szó szerint minél hamarabb túl akarnak lenni a légyotton. Az a verzió is előfordul egyes nőknél, hogy világ életükben a nagy színjátékkal leplezték azt, hogy még sosem éltek át orgazmust. Ha szexualitáshoz az a gondolat társul már a neveltetésből eredően, hogy a szex bűnös cselekedet, akkor szintén okozhatja azt, hogy nem lesz képes élvezni az együttléteket.

Nemcsak minket érdekelt ez a téma, hanem már kutatásokat is végeztek ezen a téren. Kanadai nők adtak számot szexuális életükről és az derült ki, hogy nagyon sokan azért játsszák meg az orgazmust, hogy párjukat minél hamarabb csúcsra juttassák. Ez pedig nem az önzetlenség miatt van, hanem azért, hogy letudják az együttlétet. Vagyis a cél, hogy minél hamarabb túl legyenek a szexen. Természetesen ezzel nem csak a párunkat csapják be, hanem önmagunkat is, és nem a legpozitívabb dolog, azonban néha-néha lehet fegyverünk is. Ha nincs akkora lelkesedés az együttlétért, de a párunknak is kedvezni akarunk, alkalomadtán bevetjük ezt a taktikát. A férfiak nem élhetnek ilyenfajta lehetőségekkel.

(Forrás: marmalade.hu | paxnigerian.com, huffingtonpost.com, myjoyonline.com/képek)