Jump to content

Földöntúli a szerelmed?

2017. 02. 18. 19:00

A szeretet és szerelem iránti vágyunk olthatatlan. Egy szerelemtől forró kapcsolat az egekig repít, boldogsággal tölt el, és soha el nem akarnánk engedni ezeket a pillanatokat. Úgy érezzük, hogy ez az érzés egészen más, nem hétköznapi.

Az igazán nagy és kölcsönös szerelemben olyan érzésünk támad, hogy ezt mintha felsőbb erők rendelték volna el nekünk. Az eddigiekhez egyáltalán nem fogható érzés olyan különlegessé teszi szerelmünket, magát a találkozást is, hogy földöntúlinak érezzük. Mintha mindig is hozzánk tartozott volna a társunk, csak most találtunk rá. Mintha mindig is ismertük volna egymást, csak most találkoztunk. Ha volt már hasonlóban részed, akkor duplán szerencsés vagy, mert megérezted az igaz szerelem érzését, valamint a spirituális részedet is tapasztaltad. Vallod-e vagy sem az ezoterikus tanokat, talán már te magad is tapasztaltad, hogy a testi valóságunkon jóval túlmutatunk, de racionális szemléletünkben és világunkban még sokan küzdünk az ellen, vagyis hogy a test mellett lélek is vagyunk.

Honnan gyanakodhatsz arra, hogy spirituális kapcsolat részese vagy? Amikor találkozol életed nagy szerelmével, ismeretlenül is olyan érzés lesz úrrá rajtatok, hogy ti már ismeritek egymást. Mintha nem most lenne az első alkalom, hogy találkoztok. Ahogy egyre jobban megismeritek egymást, ez a déja vu érzés egyre valószínűbbé válik. Ez a felismerés örömmel és boldogsággal tölt el, és olyan érzés, mintha egy hiányzó részedet kaptad volna vissza párod személyében.

Örültök egymásnak, mert olyan közösen mozdultok mindenfelé, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Itt most nem a fizikai mozgásra gondolunk, hanem lelkileg is egy hullámhosszon vagytok. Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ami elképzelhető, azonban abból sok jó nem sül ki, főleg nem tartósan. A spirituális kapcsolatokban pontosan az egység, a hasonlóság elve érvényesül. Már elsőre fogják érzékelő csápjaid a párod hasonló rezgéseit, és ő pont így érzi, hogy egyre gondoltok. Ez főleg akkor érvényesül igazán, ha egy társaságon belül ti vagytok ketten azok, akik máshogy vélekednek.

Ha ezelőtti kapcsolataidat nem is tudtad mélyre gyökereztetni, mindig éreztél valami kételyt a társadban, a kapcsolatotokban, a spirituális társaddal úgy érzed, hogy nincs is rajta kívül más. Nem arról van szó, hogy nem látod meg a körülötted élőket, de egyszerűen férfiként nem hat rád senki. Az idegen férfiak számodra csupán emberek, akikkel lehetsz jóban, baráti viszonyt ápolhatsz, de mélyebb érzelmet csak a társadért táplálsz. A spirituális kapcsolatodban a társad is ugyanígy érez irántad.

Ha azzal a személlyel találkozol, aki a lelked mélyéig tud hatolni, és te ugyanígy megérinted őt, akkor olyan magasságokba képes emelni titeket a kapcsolat, amelytől valóban úgy érzitek, hogy ez különleges, szinte földöntúli (mert az is). Az eddigi kapcsolataidban tapasztaltakon ez az érzés, ez a szemlélet mindenben túlmutat. Ha azt hitted, hogy korábban szerelmes voltál valakibe, akkor rájössz, hogy a spirituális kapcsolatod az igazi szerelem. Pont így érzed a testiség területén is. Ha volt is részed jó szeretkezésben, a spirituális kapcsolatodban a lelked is kielégül nem csak a tested. Ez olyan magaslat, amelyet tényleg csak azzal tudsz megélni, akit spirituális szinten is hozzád tartozik, és te hozzá.

(Forrás: marmalade.hu | ytimg.com, aboutmeditation.com, spiritualunite.com/képek)