Jump to content

9 dolog, ami megváltozik, miután találkozol a nagy Ő-vel!

2017. 01. 20. 19:05

Életünk során gyakran hisszük azt, hogy szerelmesek vagyunk, és bizony megtaláltuk a másik felünket. Valójában csak kevésszer leszünk igazán, zsigerig hatolóan szerelmesek, és amikor azt megtapasztaljuk, rájövünk mennyivel másabb, mint előző, már csak idézőjelessé vált „szerelmeink”. De vajon mi az, ami megváltozik, ha betoppan az igazi nagy Ő?

„Mielőtt megismertelek, a világom csak egy dolog körül forgott: körülöttem. És én úgy szerettem! De aztán megismertelek, és te átláttál a külcsínen. Megláttál engem, megtanítottál a bizalomra, arra, hogyan engedjünk közel valakit, és azt, hogy mit jelent igazán szerelembe esni.” A Tuti gimi című dráma sorozat, ha másra nem is, de legalább arra az egyre jó volt, hogy felvázolja nagy vonalakba, miről is szól a nagybetűs szerelem. Mert többről, mint az elfogadásról, a hűségről, és a közös vágyakról.

Megváltozik minden, főképp egy dolog!

A megfelelő ember mellett nem érzet úgy, hogy a gondjaidról nem szabad beszélni, mert az adott pillanatban visszaélne vele, netán világgá kürtölné, vagy nem érdekelné őt. A szerelmed a lelki társaddá válik, aki egyetlen pillantásodból tudja, mit érzel, és nemi mit kell tennie.

Nem ciki a csend

Hatalmas klisé, de igaz. Ha a másik mellett mersz magad lenni, úgy hogy nem érzed feszélyezve magad attól, hogy nem szóltok egymáshoz, mondjuk fél órán át, mert ő a saját dolgába, te pedig a tiédbe vagy belemélyedve, az már jó jel.

Nem kell találgatni, hogy érez ő

Ki ne találkozott volna azzal a kellemetlen, frusztráló helyzettel, amikor fogalmunk sincs mi jár a másik fejében, mert nem szívesen beszél az érzéseiről, s még csak nem is igazán mutatja ki. Ha az igaziba botlottál bele, elérkezett az idő, amikor nem várod kéz tördelve a másik válaszát az üzeneteidre, és tűkön ülve a hívását, mert olyan érzelmi biztonságot teremt, amiben tudod, hogy szeretve vagy, még akkor is, ha nem mondja el ezerszer egy nap.

Akkor is rád tör a vágy, ha épp pizsamában van

Szintén klisé kategória, de a szerelmespárok fő jellemzője, hogy akkor is odavannak a másikért, ha az épp vizes hajjal, smink nélkül, vagy a legszakadtabb szettjében masírozik a lakásban. Sőt, akkor van nyert ügy, ha minden ok nélkül, a szexuális vágy is fellobban ilyenkor.

Furcsa szokások szabadon

A nagy Ő nem néz rád furcsa szemmel, ha önfeledten, nyerítve hahotázol, ha tízedszerre is kényszeresen leellenőrzöd, kihúztad-e a töltőt, és a furcsa szokások mellett a rigolyáidat is elfogadja szó nélkül.

Barátok

Ha minden előzetes magyarázkodás, elnézéskérés nélkül bemutatod a barátaidnak, akkor jó úton haladsz. Sőt, ha alig várod, hogy bemutathasd, az jó jel!

Együtt töltött idő

Akkor is jól érzed magad vele, ha egész nap nem csináltok semmi hasznosat, csak lustiztok vagy pizsama napot tartotok. Egyszóval, nem kell megváltania a világot ahhoz, hogy jól érezd magad vele, mert a puszta jelenléte is nyugalommal, örömmel, vidámsággal tölt el.

Érintés

Amikor átölel, megérint, megcsókol, az az érzés semmihez sem hasonlítható. Teljesen egyedi, és különleges módon bizsergeti a tested-lelked egyaránt.

Kontrol

Vagyis annak teljes hiánya. Ha vele vagy, nem kell azon aggódnod, hogy mit csinálsz, hogyan, és miért. Egyszerűen önmagad vagy.

 

 

(Forrás: marmalade.hu | Fotó: pixabay.com,wallpapersok.com)