Jump to content

Nem vagy jobb egy futókalandnál?

2017. 01. 18. 19:00

Jellemző ránk emberekre, hogy nem vagyunk elégedettek azzal, amink van, amiben vagyunk. Másra vágyunk, mást remélünk. Aki kapcsolatban él már egy ideje, várja, hogy visszatérjen az a láng, ami volt. Akinek nincs kapcsolata, annak meg az a baja.

Te magad vagy az a személy, esetleg a környezetedből valaki, aki jó ideje nem tud már felmutatni egy normális kapcsolatot? Egy randi sikerülhet jól, és valami oknál fogva még sincs folytatása. A szingli nő, aki régóta ábrándozik egy igazán romantikus kapcsolatról úgy készül minden első találkozásra, hogy akár soha többet nem kell ezt csinálnia. Ad a megjelenésére, figyel a viselkedésére, igyekszik az arany középutat tartani az első randin. Már az első randevúból lehet azonban következtetni, hogy merre tovább.

Az első randit elvárjuk mi nők, hogy a férfiak szervezzék meg. A férfiaknak is szükséges az érzés, hogy az ő kezükben van az irányítás, és nőként pedig levonhatjuk a következtetést, hogy mit szeretne a randevú alanya. Lehet az egy séta, egy kirándulás, egy közös vacsi valahol, de ha meg sem kérdezi, hogy te mit szeretnél, az arra utal, hogy nem is akarja a döntés jogát kiadni a kezéből. Könnyen lehet, hogy egy olyan helyre vinné a nőt, ami csakis az ő igényeinek megfelelő. Ez nem jó jel, megint egy irányításmániásról lenne szó? Ha ezt tapasztalod, bele se menj a találkozásba.

Ha körvonalazódott a találkozás helye és ideje, nem számít, hogy milyen idős az ember, egy randevú kezdődhet nyögvenyelősen. Nem számít, hogy mekkora tapasztalat van a hátatok mögött, mégis indulhat döcögősen. Ha közben babrál a telefonjával, az erősen azt mutatja, hogy nem kötötted le a figyelmét, de ő sem a tiédet. Egy bizonyos kor fölött ezt könnyebb észrevenni is, úgyhogy nyugodtan ki lehet hátrálni a találkozóból. Ha azonban odafigyel rád, lesegíti a kabátodat, kihúzza neked a széket, udvarias és figyelmes férfivel hozott össze a sors. A kezdeti zavartságot felválthatja egy jó beszélgetés.

Ha régóta egyedül vagy, azelőtt is csak nagyon rövid kapcsolatokkal tudsz előállni, akkor valószínűleg minden vágyad, hogy végre valaki szeressen és te is szerethess. Randevúra mész? Örömteli, de benned motoszkál a kérdés, hogy az első randin mit engedj meg a férfinek és magadnak? Ha az első randin a férfi többet szeretne, mint te, és azt akár erőszakkal is a tudtodra adja, akkor menekülj. Később csak még rosszabb lehet a helyzet. Ha azonban semmi utalást nem tesz az intim kapcsolatra, akkor még jó irányba is haladhattok.

Ha a jelek biztatóak, lesz folytatás, még akkor sincs garancia arra, hogy álmaid férfiját találtad meg és egy tartós kapcsolat elébe néztek. Az a tapasztalat, hogy sok nem független, vagy csak szórakozni, lazulni vágyó férfi keresi fel más nők társaságát. Nehéz megállapítani, hogy az új ismeretség hová tartozik.

Miért van az, hogy nem találtál még mindig rá a szerelmedre? Elképzelhető, hogy édesanyád, vagy női felmenőid mintáját követed úgy, hogy nem is vagy azzal tisztában. Tudat alatt viszed véghez azt, amit elődeid is. Az is lehet, hogy édesapád figuráját keresed leendő partneredben, vagy épp az apa ellentétjét akarod megtalálni, attól függően, hogy milyen volt a kapcsolatod édesapáddal. Nem vagy egyedüllétre ítélve, de észre kell venned, hogy az első randevú milyen jeleket tartogat.

(Forrás: marmalade.hu | desktopbestwallpaper.com, dailymail.co.uk, giphy.com/képek)