Jump to content

Kapcsolatgyilkos mozzanatok

2016. 12. 22. 19:00

Az ünnep közeledtével a friss kapcsolatban lévők is sokkal inkább maguk mellett szeretnék tudni párjukat. Nem biztos azonban, hogy az új szerelem már azon a szinten van, hogy bele kell avatni a családi életbe. Mindent a maga idejében, ha hosszú távra tervezel.

Számos cselekedet vághat agyon egy friss kapcsolatot. Az új partnerrel még csak most kezditek egymást, egymás életét, érzelmeit, múltját és gondolatait kiismerni. Akár még csak a randizásoknál tartatok, vagy akár már arra a szintre is eljuttatok, hogy valóban egy párt alkottok, de akkor is vannak olyan dolgok, amivel a bimbózó románcot halálra lehet ítélni.

Mindenki tartozni szeretne valakihez. Amennyiben valakiben megtalálni véled a társad, a szerelmed, akkor egyértelműen azon fáradozol, hogy magadba bolondítsd, megtartsd. Ha azonban túlzásokba esel, el is tántoríthatod. Éppen ezért, ha a friss kapcsolatban vagy, akkor add meg a kellő távolságot a párodnak. Legyen egy kis mozgástere, vagyis ne üldözd. Bármennyire is kölcsönös a szimpátia, kezd pislákolni bennetek a szerelem, nagyon tönkre tudja vágni az állandó figyelem, a kérdezősködés, az elszámoltatás. Hagyd levegőhöz jutni. Éld te is az életed, és ugyanezt hagyd meg neki is. Ha ez lesz az első karácsonyotok együtt, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy arra is készen vagytok, egymás családjával való találkozásra. Az állandó üldözés legalább olyan kiábrándító a férfi számára, mintha az elérhetetlen nőt játszod. A túlzott távolságtartás sem célravezető. Ha még túl korai, hogy az összes pereputtyodat megismerje, nem dől össze a világ. Úgy kell felfogni, hogy ez az utolsó egyedül töltött karácsonyod.

Ha az ember túl van már néhány kapcsolaton, netán váláson, akkor jócskán tapasztalt is az élettől. Ne ess abba a hibába, hogy az exeiddel méricskéled. Még akkor sem jó, ha a mostani partnered mérföldekkel jobbnak tűnik, mint elődei. Ha mégis együtt ünneplitek a karácsonyt új pároddal és ő is hivatalos a családi ünnepi étkezésre, kérd meg a családtagjaidat is, hogy ők se hozzák zavarba azzal, hogy az egykori hódolóidat emlegetik.

A legjobb, ha már az első találkozáskor magadat adod, és nem próbálsz egy mesterkélt valakit partnerednek mutatni. Ha önmagad adod, és a randizásokból kapcsolat alakul ki, úgyis lelepleződik minden. Pláne akkor, ha szembesül a családoddal is. Minden lepel lehull egy idő után.

A kapcsolat elején mindegyik fél sokkal sűrűbben keresi a másikkal való kapcsolattartás lehetőseit. Az okostelefonok és az internetnek köszönhetően ez ma már nagyon könnyű, így viszont beleeshetünk abba a hibába, hogy egy idő után kicsit mérséklődhet a szerelmes szívecskék, csókos szmájlik küldése. Együtt vagytok, egy pár, amelynek bizalom az alapja. Ne bújd állandóan a telefonod, hogy mikor volt fent utoljára a közösségi oldalon, miközben neked még semmit nem is írt. Bízz benne, az őszinteségében. Ha valami rosszban sántikálna, az úgyis nagyon hamar kiderülne.

A kapcsolat kezdetén tudnotok kell, hogy van-e értelme együtt lennetek, azaz egyfelé mentek-e, de ezzel legyen is elég. Vagyis ne traktáld állandóan azzal, hogyan tervezed vele a közös jövőt. Ha még sok karácsonyt szeretnél vele közösen eltölteni, akkor az első időben hanyagold ezt.

(Forrás: marmalade.hu | wallpapersafari.com, psychictxt.com/képek)