Jump to content

Lesz második randevú?!

2016. 01. 08. 10:00

Egy randevú sikerülhet vacakul. Annyira vacakul, hogy esélytelen a továbbiak erőltetése. Sikerülhet jól is, ám nincs meg a kémia, a vágy a másik iránt és a semmibe tart. Van persze az a fajta találkozás, amelyből egyértelmű, hogy folytatás lesz.

Honnan gondolhatja valaki, hogy garantált lesz a folytatás, a további ismerkedés? Főleg azok bizonytalanodnak el inkább, akik már sok borzalmas vagy kevésbé borzalmas, de mégsem sikeres randin vannak túl. Az ilyen törések megnyirbálják az ember lelkét, és egyre nehezebben hisz el bárkinek bármit. Minden ember egyedi, éppen ezért egy randi teljesen kiszámíthatatlan még akkor is, ha már valamilyen formában elkezdődött az ismerkedés. A szerelmi ügy pedig kifejezetten egy olyan terep, amelyben senki nem lehet teljesen magabiztos. Vannak azonban olyan jelek, amelyekre érdemes figyelni és elgondolkodni a folytatáson, vagy megszakítani a bárminemű kapcsolattartást. Az időtényezőnek nagyon fontos szerepe lehet akkor, ha randevúra kerül a sor. Sok mindent elárulhat a partner viselkedése, amikor az első randin vagytok. Ha észre sem veszitek az idő múlását, olyan érzésetek van mindkettőtöknek, hogy szinte repülnek az órák, akkor egymásra figyeltek. Mindkettőtöket érdekel a másik személyisége, a másik beszéde, figyeltek egymásra. Nincsenek kellemetlen, kényelmetlen, kínos csendben töltött percek. Kellően el tudjátok magatokat engedni. Ha a hagyományos első randevúról van szó, akkor a kellemesen eltöltött időt csakis ismerkedésre fordítjátok és a többivel még vártok.

Az első találkozás alkalmával igazán idegesítővé válhat egy állandóan csörgő telefon. Alapjában véve egy ilyen szituációban illik lenémítani, vagy kikapcsolni a készüléket és a másik félre koncentrálni. Ám vannak olyan férfiak, akiknek szinte presztízse a folytonos mobilozás, mintha a világ is rá koncentrálna. Azonban ez annyira eltántoríthatja a kiszemelt hölgyet, hogy zátonyra fut az egész randi, hiába a nők bálványa az illető. Rossz jel, ha a társaságodban úgy fogad egy hívást, hogy még hosszasan cseveg is a hívóval. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy első randi közben érkezik egy olyan telefonhívás, amelyet muszáj fogadnia. Ha azonban ezt a lehető legrövidebbre igyekszik fogni, az jó jel.

Figyelni kell a férfi gesztusaira. Ha figyel szavaidra, érti és érdekli a mondandód, az arcodat figyeli, nem pedig a lábaidat, dekoltázsodat, kellemesen elcsevegtek egy adott témáról, és még érdeklődően is visszakérdez, akkor tényleg érdekli a véleményed, a gondolatod, a személyiséged.

Ha a randevú után, a hazakíséréskor alig tudtok egymástól elválni, több elköszönés után is még mindig egymás közelében akarok lenni, egyértelműen jó jel. Ha kacéran összeérnek a kezek, kis flört is felvillan köztetek, akkor szinte biztosan csókkal fogtok egymástól elbúcsúzni és a következő randi alapjait is megteremtettétek.

(Kép forrása: etouloo.com)