Jump to content

Társkeresés bárhol és bármikor

2015. 07. 25. 13:42

Társas lények vagyunk. Ezt főleg az a személy érzi, aki jelenleg egyedül van, de ezt az állapotot nem kívánja sokáig fenntartani, társkeresésre adja a fejét. Merre induljon?

Annyi lehetőség van, az internet ezt pedig az egész világra kiterjesztette. Nem biztos ám, hogy így könnyebb megtalálni a másik felünket. A sokaság közül egyre, a legmegfelelőbbre rábukkanni nehéz. Aki internet segítségével is esélyt kíván adni magának a szerelem, és a társ megtalálására, szolgálunk számára néhány ötlettel.

Az online társkeresők célja ugyanaz: mindenki partnert keres. Ki az élethez, ki pedig az élet egyes mozzanataihoz. Igen, itt most a szexre gondolunk. Mert hát vannak jószerivel, akik állandó társ mellett vagy annak hiányában, de nem komoly kapcsolatot keresnek az online társkereső oldalakon, hanem olyan társaságot, aki fizikai vágyait kielégíti.

Mára már több internetes társkeresőn szemezgethet bárki. Izgalmas kaland lehet, aki először regisztrál és használ egy ilyen oldalt. A világ, vagy legalábbis az ország kitárul, a távolságok megszűnnek és pillanatok alatt kommunikációba elegyedhet vad idegenekkel. A természetes szelekció során leszűkíti a kört a neki megfelelő egyénre, akivel később még bensőségesebb levelezéseket válthat és később pedig a személyes találkozón eldől, hogy az a kép, amelyet a másikról kialakított magában, mennyire fedi a valóságot.

Nem tanácsokat igyekszünk adni, inkább ötleteket, hogy melyek a legjobb és leglátogatottabb online társkereső oldalak.
Elittárs: ahogy magukról írják, a diplomások és igényes egyedülállók társkeresője. Az Elittárs egy Európában jelenlévő társkereső része.
Csajok és Pasik: röviden CSP. A legnagyobb hazai közösségi társkereső.
Randivonal: ahol komoly kapcsolatok születnek. Több mint kétmillió magyar egyedülálló személy regisztrált már és keresett társat az oldalon keresztül.
Badoo: interaktív, jól kezelhető rendszer, amely világszerte elterjedt.
Párom.hu: közel egy millióan regisztráltak már ezen a társkeresőn, közkedvelt.
Páratlan.hu: ahol hamarosan megtalálhatod a párod, ígéri az oldal mottója.
Freelove.hu: mert a szerelem csak egy kattintásra van.

A teljesség igénye nélkül, a fent említett társkereső oldalak a leglátogatottabbak hazánkban. Majdnem mindegyik oldalnak létezik okostelefonon is megjeleníthető változata, így bárhol és bármikor olvasni lehet üzenetet, megnézheti ki érdeklődött iránta, keresheti a megfelelő személyt.

 

Fotó:  lovetrekker.com