Jump to content

Cate Blanchett lányokkal is randizott

2015. 05. 27. 11:14

Legutóbbi filmje kapcsán a kétszeres Oscar-díjas és többszörös Golden Globe díjas színésznő, Cate Blanchett elárulta, könnyen tudott azonosulni szerepével, a leszbikus Carollal, mivel maga is többször bonyolódott szerelmi viszonyba nőkkel.

Május 17-én mutatták be a Cannes-i film fesztiválon Cate Blanchett új filmjét, a Carolt, amely egy nő szerelmi viszonyáról szól egy másik nővel.

Cate Blanchett-et régóta a női egyenjogúság élharcosaként is tisztelik Hollywoodban, főleg amióta a Sony kiszivárogtatott emailjei kapcsán a férfiakéval egyenlő fizetést követel a színésznőknek is.

Legutóbbi interjúja megjelenése óta azonban még több nő vált elkötelezett rajongójává a színésznőnek, aki elmondta, több leszbikus viszonya is volt, de nem gondolja, hogy ez „nagy ügy” lenne. Amikor a film kapcsán megkérdezték a színésznőtől, hogy ez volt az első alkalom-e, hogy leszbikusként jelenik meg, először visszakérdezett: „Filmen, -vagy a valós életben?” A további faggatózásra a múltbeli kapcsolatairól végül elárulta, hogy valóban volt többször is szerelmi viszonya nőkkel. Ezzel együtt azonban soha nem tekintett magára leszbikusként, ahogy valószínűleg a címszereplő Carol sem.

A Carol szerepére a színésznő korabeli, betiltott erotikus regények olvasgatásával készült. Cate Blanchett jelenleg a filmkészítő Andrew Upton felesége.

Bár korábban többször is randevúzott más nőkkel, Cate azt állítja, hogy nem hisz a felcímkézésben.

Az utóbbi időben számos más híresség is őszintén előállt szerelmi vonzalamit illetően. Két hete például Miley Cyrus vallotta be, hogy mindkét nemet vonzónak találja, ennek ellenére nem óhajtja bekategorizálni magát. 

(Independent, kép: hollywoodreporter.com)