Jump to content

6 dolog, amit nem kell megkérdezned a pasidtól

2015. 05. 17. 11:14

Ne kérdezz, és akkor nem hallasz hazugságokat, tartja a mondás. Vannak olyan dolgok, amiket nem kell megkérdeznünk a párunktól, hiszen vagy pontosan tisztában vagyunk a válasszal, vagy csak a kétellyeinket akarjuk elhallgattatni. Amik nyilván nem ok nélkül születtek.

Nagyon fontos, hogy egy kapcsolatban nyíltan tudjunk beszélni az érzéseinkről, hogy ne érezzük úgy, bármi is gátat szabhat a szavainknak. Mégis, vannak olyan dolgok, amiket nem kell megkérdezni egy szerelemmel teli viszonyban, hiszen vagy tudjuk a szívünk mélyén a pozitív választ, vagy ha kételyeink vannak, akkor az valami sokkal rosszabról tanuskodik.

-„Tényleg szeretsz?”

Nyilvánvaló, hogy a válasz igen, hiszen azért van veled. Látod a szemében, az érintésében, érezheted a csókjaiban. Ha pedig mégsem... tényleg akarod szemtől szemben hallani a választ? Ha meg kell kérdőjelezned a szeretetét, akár kimondva, akár kimondatlanul, az már régen rossz.

-„Boldog vagy mellettem?”

Nem kérdezned, érezned kell. Nem valószínű, hogy erre a kérdésre nemmel felel, de ha TE igazán szereted őt, akkor úgyis minden tőled telhetőt el fogsz követni, hogy boldoggá tegyed. És ha IGAZÁN szereted, tudni fogod, hogyan tedd azzá.

-„Szerinted van közös jövőnk?”

Ha a párod szeret téged, akkor egész biztosan a jövőtöket is közösen képzeli el. Nem kell, hogy bármit is mondjon, tudni fogod, hogy valóban így gondolja abból, ahogyan a közös nyaralást, vagy a hétvégéket tervezi.

-„Zavar a múltam?”

Mindannyiunk életében vannak olyan dolgok, amikre kevésbé vagyunk büszkék, vagy amit talán egészen másképp csináltunk volna. De ne felejtsd el, ezek nélkül a hibák nélkül ma nem lennél az a személy, akit a párod megszeretett! Ha szerelmes beléd, akkor szeret szőröstül-bőröstül, a botlásaiddal és a sikereiddel együtt.

-„Zavarnak a hibáim?”

Akárcsak a fenti esetében: a hibáiddal együtt vagy teljes. Nem hogy nem kell, hogy zavarja őt, de ha szeret, akkor a hibáidat is imádni fogja!

-„Holnap is fogsz szeretni?”

Ha tényleg szeretitek egymást, akkor az egy olyan biztos alapot képez a viszonyotokban, ami megkérdőjelezhetetlenül ott van, bármi történjék is. Maradj te is olyan, amilyennek megszeretett a párod, és őt se próbáld átformálni őt az idők során.

(Kép: imageslist.com)