Jump to content

Öt ok, amiért igenis jó csúnyán beszélni az ágyban

2015. 05. 13. 11:13

Egyáltalán nem kell, hogy perverzióként éljük meg, ha az ágyban szeretünk trágár szavakat használni a partnerünkkel, sőt! Számos oka van, amiért az obszcén szavak igazi afrodiziákumként is működhetnek.

Íme öt ok, amiért úgy gondoljuk, az obszcén szavaknak igenis van helye a hálószobában, persze csak ha ettől mindkét fél kényelmesen érzi magát.

1.- A vulgáris kifejezések megnövelik az intimitás mélységét és fokozzák a kaland izgalmát. Ahogy Woody Allen fogalmazott: a szex mocskos, de csak ha jól csinálják.

2.- A csúnya beszéd segít megszabadulni a felgyülemlett stressztől. A szex során kevésbé vagyunk öntudatunknál, ez egy olyan helyzet, amikor tényleg kikapcsolhatunk. Miközben orgazmust élünk át, a testünk oxitocint termel, ami pedig bizonyítottan csökkenti a stresszt és a depresszióra való esélyt. Ha az életünkben egyébként sok feszültséget élünk át, jól eshet egy olyan helyzet, amikor nem kell magunknak semmiben sem gátat szabni, és azt mondhatjuk, amit csak akarunk.

3.- Azzal, hogy egészen pontosan megfogalmazzuk a partnerünk felé a vágyainkat, végre azt a szerepet élhetjük át, amiről mindig is fantáziáltunk titokban. Engedd bátran szabadjára a benned élő szenvedélyes lényt!

4.- Az obszcén szavak vágyfokozó hatással bírnak. A kimondott szavak és a használt hangsúly, akár suttogjuk, akár hörögjük, vagy kiáltjuk őket, legalább akkora hatással vannak a partnerünkre, mint az érintések, simogatások és csókok.

5.- A trágárkodással levetkőzhetjük a ránk erőltetett ’jó kislány’ szerepkört. Ez az a pillanat, amikor végre kikapcsolhatunk, és azzá válhatunk, akivé mindig akartunk –ha a gátlásaink és a szigorú neveltetésünk nem szabott volna neki határt.

(Kép: herintalk.com)