Jump to content

A hírességek is szőrösek!

2015. 04. 29. 11:11

A testszőrről alkotott véleményüket és a bozontokkal vívott küzdelmük részleteit pedig meg is osztják a rajongóikkal. Szerencsére, így legalább mi is jól szórakozhatunk!

-Eva Longoria állítása szerint minden nőnek ki kellene próbálnia a brazil gyantát legalább egyszer. Utána pedig olyan szexuális élményben lesz része, hogy teljesen rá fog kattanni a dologra!

-Ellen Page színésznőnek rémálmokat okoz a szőrzete. Rendszeresen visszatérő álma, hogy fehérneműben áll a színpadon játékra készen, amjd amikor lepillant magára, észreveszi, hogy egy öregember szakállával vetélkedő dús fanszőrzet villan ki a bugyijából. Szegény, biztosan leizzadva ébred...

-Harry Potter már felnőtt, így Daniel Radcliffe-nek is komoly véleménye van a kopaszbarackokról, amiket saját bevallása szerint nem igazán kedvel. „Muszáj, hogy legyen ott valami, különben rettenetesen ijesztő!”

-Hoda Kotb egész személyiségtípusokat képes felrajzolni a fanszőrzet köré: „Ha csak egy vékony csíkot hagytál meg, akkor valószínűleg olyan típusú lány vagy, akinek soha nem kell fizetnie a randikon, csak tangát hordasz és olyan dolgokat próbálsz ki, amikben valószínűleg sikeres leszel. Ha az egészet lecsupaszítod, akkor nem szeretsz semmit sem félbehagyni, minden klappol körülötted, a mosogatógépedben is példátlan rend uralkodik és enyhe kényszerbetegséggel rendelkezel. Ha viszont bozontosan hagyod magad, akkor felteszem, nincs rendes vasalód sem, Jodi Mitchellt énekelsz a zuhanyban és véresen eszed a steaket.

-Jennifer Lopez utál gyantáztatni, az egyetlen hely, amit nem borotvál magán, az a szemöldöke, amit pedig gyűlöl csipesszel kiszedegetni.

-Solange Knowles a Twitteren hőbörgött, azt állítva, hogy igazi sátánfajzat volt, aki a bikinigyantát kitalálta.

-Kim Kardashian örmény gyökereivel magyarázza a lézeres szőreltávolítás iránti rajongását, aminek köszönhetően a fején kívül mindenütt makulátlanul csupasz és szőrtelen.

(Cosmopolitan, kép: euroweb.com)