Jump to content

A nyomulós, de foglalt pasi 3 típusa

2015. 04. 23. 20:22

Tegyük a szívünkre a kezünket: mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor egy pasi közeledett felénk, de kiderült, hogy nem szingli. Mit tesz ilyenkor az ember?

Tiszta fejjel elkerüljük az ilyen férfit, hiszen ha mostani párját hajlandó lenne megcsalni velünk, akkor minket is meg akar majd, igaz? Persze nem tudunk mindig hideg fejjel gondolkodni, ezért jó, ha felismerjük a nyomulós foglalt pasi 3 típusát.

1. Az őszinte nyomulós, de foglalt pasi

Aki minden szombat este rádnyomul, de csak és kizárólag négy sör után. Csak az alkohol hozza ki belőle a csalárd pasit, így arra nem kell számítani, hogy hétköznap délelőttönként sms-ekben flörtöl veled. Az a típusú fickó, aki táncolás közben markolássza a hátsódat, miközben arról beszél, hogy hétvégén a barátnője családjához utazik látogatóba. A legrosszabb, hogy nyíltan vállalj, milyen boldog párjával, és igazából semmi másra nem kíváncsi veled kapcsolatban, csak arra, hogy hajlandó lennél-e vele befejezni egy görbe szombat estét. Persze vonzó a merészsége és az őszintesége, de vajon ha kerek-perec  felajánlanád magad neki, tényleg élne a lehetőséggel?

2. A manipulatív nyomulós, de foglalt pasi

Nem fél a nap bármely időszakában üzenetet küldeni vagy felhívni, és akár heteken, hónapokon át vadul udvarol. Sokszor kendőzetlenül illetlen, és csak flörtölve tud kommunikálni. Párjáról csak akkor beszél, ha kérdezed, akkor viszont panaszkodik megromlott kapcsolatára és azt mondja, arra vágyik, hogy szingli legyen. Hónapok küzdelmei után végre túljutsz manipulatív közeledésén, amikor a Facebookon meglátod, hogy még mindig  vígan benne van abban a bizonyos megromlott kapcsolatban. Lehet, hogy nem is olyan romlott kapcsolat, csak neked mondta ezt?

3. A magabiztos nyomulós, de foglalt pasi

Soha nem beszél a párjáról, éppen ezért ő a legtrükkösebb verzió ebben a kategóriában.  A közösségi oldalakon semmi nyoma nincs annak, hogy kapcsolatban él, éppen ezért folyamatosan azon tűnődsz, hogy van-e barátnője vagy felesége (a testvére barátnőjének szomszédja már egyszer látta).  A nap bármely időszakában körülötted ólálkodik és megkülönböztetett figyelemben részesít. Annyira udvarol és csak veled foglalkozik, hogy egyre jobban kételkedsz benne, hogy tényleg van-e csaja. De persze számtalan randit, késő esti mozizást, előre megbeszélt hétvégi kirándulást mond le az utolsó pillanatban, amikor végül rájössz, hogy persze…nem csoda, hiszen kapcsolatban él egy másik nővel.

 (Fotó: shutterstock/popsugar)