Jump to content

10 dolog, amiből tudhatod, hogy számára Te vagy az Igazi!

2015. 04. 17. 11:20

Vajon Ő lesz az, akivel együtt fogtok megöregedni...? Ha a következőkre van tíz pipád, akkor nem vitás, hogy Ő a te másik feled!

1.- Egyik pillanatról a másikra hirtelen úgy néz rád, mintha megnyerte volna a lottót. Talán éppen most szeretett beléd még jobban, még akkor is, ha egyébként a kanapén üldögélsz kitérdelt mackónadrágban, pattogatott kukoricát rágcsálva.

2.- Olyan dolgokat is elárul neked, amiket még soha senki másnak nem mondott el. Bármiről is van szó, titkos vágyakról, félelmekről, vagy rosszcsont turpisságokról, melletted biztonságban érzi magát, kiérdemelted a bizalmát.

3.- Minden ok nélkül hirtelen megcsókol, szinte maga sem veszi észre, olyan ösztönösen jön.

4.- Igyekszik jóban lenni a családoddal. Szívesen elbeszélget az anyukáddal, kikéri az apukád tanácsát az autóvásárlás területén, az unokaöcséddel pedig leáll focizni.

5.- Fontosnak tartja, hogy az élete részese legyél, ezért üzenetet küld akkor is, ha a haverokkal sörözik, és felhív nap közben, mert hiányzik neki a hangod.

6.- Kikéri a véleményed, elhív inget vásárolni, fontos számára, mit gondolsz.

7.- Szereplesz a jövőbeni terveiben. Ha lakást akar venni, vagy munkát vállalna külföldön, akkor már veled is kalkulál.

8.- Szeret veled bevásárolni a piacon, felajánlja, hogy főzzetek együtt.

9.- Fontos számára, hogy boldoggá tegyen, figyelembe veszi az igényeidet és nem felejti el, melyik fajta csokoládét szereted a legjobban.

10.- Ha beteg vagy, inkább lemondja a meccsnézést a haverokkal, csak hogy otthon ápolgathasson téged.

(Kép: rapidlikes.com)