Jump to content

Az igazi férfi nem fél az elköteleződéstől

2015. 04. 13. 16:24

Mondta ezt egy férfi, egy amerikai honlap bloggere. Az igazi férfi nem hezitál tovább, ha megtalálta az igazit – vallja Paul Hudson.

A szerző őszintén beszél arról, hogy a férfiak – akárcsak a nők – egész életüket töltik azzal, hogy megtalálják az igazit. Amikor végre rátalálnak, hezitálnak. Félnek megtenni azt a bizonyos nagy lépést.

Hezitálni viszont férfihoz méltatlan dolog – és ezt egy férfi mondta. Az igazi férfi nyomós ok nélkül nem bizonytalanodik el, bármennyire is nehéz legyen a döntés. Ennek több oka is van:

1. Rájön arra, hogy mennyire szerencsés is valójában.

Valószínűleg már jó néhány sikertelen kapcsolaton túl van ahhoz, hogy tudja, mikor találta meg a megfelelő nőt. Ahogy Paul Hudson fogalmazott: ez olyan, mint birtokolni a nyertes lottószelvényt, és nem beváltani. Természetesen a szerencse sem tart örökké… ha a nő nem érzi, hogy valóban fontos a férfi számára, nem fél majd továbbállni.

2. Elég érett az elköteleződéshez.

Lehet, hogy kicsit fél az elköteleződéstől, de nem fut el előle. Férfiként viseli.

3. Tudatja szerelmével, hogy az mennyire fontos a számára

A legtöbb férfi azt hiszi, hogy szerelme úgyis ismeri az érzéseit, és már nem kell mondania semmit az érzéseiről. Azért egyik nő sem látnok, ráadásul, szerelmi ügyekben sosem árt a megerősítés. Ha éreztetik a nővel, hogy szeretik, akár tettekkel, akár szavakkal.

4. Fél attól, hogy elveszíti a szerelmét.

Egy igazi férfi beismeri önmagának, hogy szereti élete párját és fél attól, hogy elveszíti. Ez nem a gyengeség jele, sokkal inkább az önismereté.

5. Mindent meg szeretne adni párjának.

A tenyerén hordozza és mindent meg szeretne adni neki. Boldoggá szeretné tenni, és mindent elkövetni azért, hogy mosolyogni lássa.

 

elitedaily.com