Jump to content

Így biztos nem maradsz le a Nagy Pillanatról

2015. 03. 30. 11:19

Sok szerelmes férfinek okoz komoly fejtörést, hogyan is örökíthetné meg a leánykérés sorsfordító pillanatát az örökkévalóságnak, hiszen nehezen tud egyszerre két hekyen lenni, a földön féltérdre ereszkedve és a menyasszony mellett állva egy kamerával. Szerencsére a modern technika kihúzza őket ebből a nehéz helyzetből.

A leánykérés pillanata az egyik legromantikusabb jelenet, jó lenne hát megörökteni azt az örökkévalóságnak. Igen ám, de hogyan? Kérjünk meg egy jó barátot, hogy rejtőzzön el a naplementés tengerparton, majd a megfelelő pillanatban kezdje el kattingatni a fényképezőgépet? Esetleg maga a jövendőbeli férj dugdossa a kis ékszeresdoboz mellett még a kameráját is, hátha sikerül féltérdre ereszkedve egy kézzel a gyűrűt szorongatva jó felvételt készíteni eufórikus boldogságban úszó szerelméről? Bizony, nehéz kérdések ezek. Ám egy új hightech ékszeresdoboznak köszönhetően nem kell többé ezen tépelődni!

Piacra került ugyanis egy olyan ékszeresdoboz, amibe gyárilag bele van építve a filmfelvevő kamera, így rögtön a legjobb szögből tudjuk megörökíteni a nagy eseményt, egyenesen a gyűrű ’szemszögéből’.

Ráadásul különösebb operatőri, vagy technikai érzék sem kell hozzá, elég csak egy aprócska gombor lenyomni átadás előtt a doboz tetején, hogy elkezdődjön a forgatás. Innentől pedig nincs is más dolguk, mint lementeni a számítógépre a nagy eseményt, és könnyek között visszanézni azt majd harminc év múlva.

(Kép: sheknows.com)