Jump to content

5 jel, hogy a házasság halálra van ítélve

2015. 03. 28. 18:59

Ha valamelyik fél a házasság előtt megfutamodik, annak sokszor mélyebb okai vannak, nem csupán a pillanatnyi elbizonytalanodás. Szakértők szerint egyértelmű jelei vannak annak, hogy egy házasság már az elején halálra van ítélve.

1. Túlságosan különbözőek vagytok
Ellentétek vonzzák egymást – egy ideig. Ha mindenben eltér a véleményetek, és semmiben sem hasonlítotok egymásra, akkor jobb, ha hanyagoljátok a házasodást.

2. A partnered osztja be az idődet
Érthető, ha minden pillanatot a szerelmeddel szeretnél tölteni. De: ha életed párja féltékeny lesz, ha a barátaiddal vagy a családoddal töltesz időt, jobb, ha lassítasz a tempón. Ez annak a jele, hogy párod uralkodni akar rajtad, és rendelkezni akar az időd felett is.

3. Durván bánik a személyzettel
Ha partnered goromba a pincérrel, kérd a számlát és lépj le. Nem vicc! Nagyon pontos képet kaphatunk valakiről, ha megnézzük, hogyan viselkedik az étteremben a pincérekkel. Ahogy másokkal bánik, úgy kezel majd téged is.

4. A legjobbnak mondható szex is csak átlagos volt
Mindannyian tudjuk, hogy egy párkapcsolatban igenis fontos a szex, ezért az „elmegy” kategóriájú szexpartnerrel sosem jó ötlet összekötni az életünket.

5. A barátok és a család nem helyesli a kapcsolatot
Természetesen nem kell mindenkinek elfogadnia a döntésed. De ha a párod miatt gyökeresen megváltozol és más értékrendszer szerint kezdesz el élni, van min elgondolkodni.

 

www.huffingtonpost.com

Fotó: facilitatefamilymediation.com