Jump to content

Ezt gondolják a férfiak IGAZÁBÓL az anyósukról

2015. 03. 25. 11:09

Az anyósviccek, vagy a kocsik anyósülésének elnevezése alapján joggal hihetnénk, hogy a férfiak nem kifejezetten rajonganak feleségük kedves édesanyjáért. Egy széleskörben elvégzett felmérés azonban azt állítja, semmi sem állhatna távolabb az igazságtól. Eszerint egészen döbbenetes, mit is gondolnak VALÓJÁBAN a férfiak az anyósukról!

Egy brit felmérés 1500 férfi segítségével annak járt utána, hogyan is vélekednek a férfiak igazándiból a feleségük édesanyjáról. Ha igaz a hír, ideje újragondolni az a gonoszkodó anyósviccek valóságalapját...

A felmérés eredményei szerint a férfiak fele kifejezetten vonzódik a kedves mamához, 25%-uk pedig bele is van habarodva az anyósába. A dolog azonban még meredekebb fordulatot vesz: hat férfiből egy a feleségénél sokkal vonzóbbnak találja annak édesanyját.

Ezen felül a férfiak kétharmada szeretné, ha a felesége idősebb korában az anyukájára hasonlítana. Az sem igaz, állítja a felmérés, miszerint a férfiak ritkán jönnek ki jól az anyósukkal, ugyanis tízből nyolc férfi vallotta, hogy kifejezetten harmonikus viszonyt ápol a mamával.

Ezek után talán a híres mondást is át kellene írnunk, miszerint ’Nézd meg a lányát, vedd el az anyját’. Vagy nem?  

(Kép: weddingdash.com)