Jump to content

11 ok, amiért jó szakállas pasival randizni

2015. 02. 15. 11:13

Ha még soha nem volt szakállas pasid, éppen itt az ideje, hogy beszerezzél egyet! (Akár úgy is, hogy rábeszéled a párodat az arcszőr növesztésre.) Eláruljuk, milyen temérdek sok előnnyel járnak a szőrös mackók!

1.- Végre használhatod te is a pasid kondícionáló termékeit! A szakállápoló kozmetikumok rendkívül jó minőségűek, nyugodtan kend magadra őket, csak szebb lehetsz tőlük!

2.- Végre valóra válthatod a vadabb szexuális fantáziáidat is! Titokban mindig is egy kockás inges kanadai favágóról álmodoztál? Most végre az életben is a karjaid közt tarthatod!

3.- Kislány korodban szerettél babázni? Akkor biztosan tudod, hogy szakállat fésülgetni igenis jó móka! Persze csak ha a pasid is engedi...

4.- A szakáll csiklandoz, itt is, és ott(!) is. Ezzel új elemet vihettek a szexuális játékaitokba.

5.- A szakállas férfiak igazi macsók, hiszen a dús arcszőrzet a férfiasság szimbóluma.

6.- A szakállas férfiak türelmesek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy volt elég türelmük kivárni, amíg szépen megnőtt az arcszőrzetük.

7.- A szakállas férfiak egészségesebbek, és ez tudományosan bizonyított tény! Az arcszőrzet ugyanis távol tartja a bőrüktől a nap káros sugarait, így később fognak ráncosodni is. Gondolj csak bele, a temérdek, macsó szőr alatt igazi, pihepuha bababőr lapul.

8.- Végre igazán divatos lehetsz a szakállas pasiddal, lovagold meg vele bátran a favágószexuális trendet!

9.- A szakállas férfi magabiztos! Hiszen határozott, öntudatos kisugárzás kell ahhoz, hogy egy férfi gyönyörűen ápolt arcszőrrel tudjon megjelenni bárhol.

10.- A szakállas férfi érzékeny. Hiszen mindannyian tudjuk, amelyik kutya ugat, az nem harap, és minél marconábbnak tűnik egy férfi, annál gyöngédebb szív dobog a kockás inge alatt.

11.- A szakállas pasikat jól esik ölelgetni. Hiszen melyik nő ne szeretne hozzábújni egy kedves, szőrös mackóhoz, nem igaz?

(Kép: article.wm.com)