Jump to content

Felújítás helyett inkább ledózerolta a házát

2015. 02. 01. 11:15

Egy New Yorki nő, amikor hazaérkezett, olyan látvány fogadta, amit azóta sem tudott kiheverni. Amíg távol járt, a férje fogta magát, és ledózerolta a házát minden bentlévő ingóságával együtt.

A földdel tette egyenlővé egy New Yorki nő házát a férje, aki erről a tervről mit sem tudott. Diane Andryshak, mire hazaérkezett a háza poros romjaihoz, férje már a börtönben ült, ahová a markológép bérléséért és a közös családi otthon jogtalan és engedély nélküli elpusztításáért került. Végül 300 dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Az asszony ráadásul semmilyen kézelfogható magyarázattal nem tudott szolgálni arra nézve, vajon mi vezethette rá párját erre a szélsőséges tettre.

-Nem veszekedtünk, nem vitatkoztunk. –magyarázta Diane a sajtónak.

Az asszony, akit a férje, akivel kilenc évig élt békésnek tűnő házasságban, hajléktalanná tett, jelenleg a barátainál húzza meg magát.

A nyomozás során kiderült, a házaspár jó ideje el volt foglalva a ház felújítási munkálataival, a férj szerint azonban már teljesen javíthatatlan állapotban volt a közös otthon.

-Egyszer viccből megkérdeztem a férfitól, hogy le fogja-e az egészet dózerolni, mire rávágta, hogy igen. –meséli a házaspár szomszédja.

A férfi állítása szerint már az épület az alapjai sem voltak rendben, így korábban igényelte is a lebontási engedélyt. Ám ahelyett, hogy megvárta volna a hivatalos iratokat, inkább a saját kezébe vette a dolgok irányítását. A felesége lakásban hagyott ingóságaiért sem aggódik különösebben, hiszen azok mind pótolható dolgok volta.

-Jó férj vagyok. Mi egyebet mondhatnék?

(Gawker, kép: machineryzone.eu)