Jump to content

Szeress bele újra párodba!

2015. 01. 27. 18:51

Ha ránézel egy szerelmesen összebújó párra, az jut eszedbe, hogy mikor voltál te is ugyanilyen rózsaszín ködben? Ha évek óta tartó kapcsolatodban némán ültök az éttermi randin, itt az idő, hogy ti is végigcsináljátok az alábbi 7 napos kihívást!

Szeress bele újra! 7 napos kihívás - térj vissza a nászutas fázisba!

1. nap: Játsszatok masszőröset!

Keressétek meg interneten a legjobb masszírozó technikákat, és tegyetek a hangulatért a meghitt fényekkel, gyertyákkal és zenével. Masszírozzátok meg egymást, ki tudja hova fajul az este...

2. nap: Írjatok szerelmes üzenetet egymásnak!
A nap folyamán lepjétek meg egymást egy-két rövid, szerelmes üzenettel. Akár sms-ben, akár telefonon, akár a párnájára helyezett cetlivel, fejezd ki érzéseidet, és írd le azokat a tulajdonságokat, amelyekért szereted őt.

3. nap: Csókolózzatok!
Emlékszel, amikor kapcsolatotok elején mennyire vártad, hogy átcsókolózzatok egy egész randit? Tegyétek meg újra! Álljon meg a világ öt percre, és mehet a nyelvcsata!

4. nap: Főzd meg kedvenc ételét!
Estére vásárolj be, és főzd meg neki azt az ételt, amit nagyon szeret, de csak ritkán ehet. Teríts meg és vacsorázzatok romantikusan otthon! Beszélgessetek közben egy jót, és elevenítsétek fel kapcsolatotok legszebb pillanatait.

5. nap: Ajándékozd meg!
Vegyetek valami apróságot egymásnak! Csak egy kis figyelmesség, és máris szebb a napotok! 

6. nap: Térjetek vissza egy olyan helyre, ami fontos nektek!
A park, ahol randiztatok az elején? A kedvenc éttermetek? A wellness hotel, ahol romantikáztatok? Mindegy, milyen hely, de csak kettőtöké legyen.

7. nap: Nyilvánosan szeressétek egymást!
Persze nem kell egymásnak esni, de vállaljátok szerelmeteket! Kézen fogva sétáljatok egész nap, csókolózzatok a pénztárnál állva, szorosan üsszebújva üljetek a moziban!

Na ugye, hogy fellángolt újra az a régi tűz?!