Jump to content

„Nélküle már nem lenne olyan szórakoztató az élet”

2015. 01. 12. 11:45

Egy amerikai férfi, amikor visszakerült szerelméhez a háború után, eldöntötte, soha többé nem válnak el egymástól. Fogadalmához évtizedekkel később is tartotta magát, még a halál sem választhatta el őket.

Egy amerikai házaspár, Gene és Pat Warrington mindent együtt csináltak azóta, hogy tinédzser korukban egymásba szerettek. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy még a halálba is együtt akarnak menni.

A házaspár tagjai, akik egy idősek otthonában tengették életük hátralevő részét, egymástól csak pár órás különbséggel haltak meg tavaly december 27-én. Gene 88, felesége, Pat 86 éves volt. Amikor az idős férfi észrevette, hogy a felesége állapota kritikus fázisba lép, akkor a saját karjaiból is kihúzta az intravénás infúziót, majd elbúcsúzott a fiától.

-Nélküle már nem lenne olyan szórakoztató.

Nem sokkal később meghalt, felesége nyolc órával őutána követte a túlvilágra.

A házaspár még a középiskolában ismerkedett meg egymással a második világháború idején, a férfinek azonban nem sokkal később be kellett vonulnia katonának. Gene ekkor érezte biztosan, hogy ha valaha visszatér, soha többet nem akar elszakadni élete szerelmétől.

(Kép:telecinco.es )