Jump to content

Flancos lagzi helyett a Starbucksban mondták ki a boldogító igen

2015. 01. 09. 11:14

Ha szeretitek egymást, mit sem számít, mennyire elegáns az esküvő és hány embert hívsz meg a lagzira! Akár a kedvenc kávézódban is összekötheted az életedet szerelmeddel, ahogy ezt egy amerikai pár is tette az év első napján.

Jordan és DeAnna kamszkorukban, 2001-ben ismerkedtek meg egymással, amikor mindketten egy Burger Kingben dolgoztak. Hamar egymásba szerettek, randizgatni kezdtek, majd 2007 január 1-én egy San Fransiscói útjuk során Jordan megkérte barátnője kezét.

A következő nyolc év során egyre a fényes lakodalmat tervezgették, ám az anyagi nehézségek mindegyre az útjukba álltak. Végül úgy döntöttek, fittyet hánynak a gondokra és inkább lazán veszik az egészet! Az országraszóló lakodalom ötletét így elvetették, helyette az addig összegyűlt pénzt egy közös lakás részleteibe fektették.

Az esküvőjük helyszínének pedig milyen más hátteret választhattak volna, mint a helyi Starbucksot, ahol minden reggel közösen szoktak kávézni. A boldogító igent így végül a kávéházi asztal mellett mondták ki egy csésze gőzölgő tejeskávé társaságában.

(Cosmopolitan, kép: imgarcade.com)