Jump to content

Ezért ne SMS-ezz nyilvános helyen!

2014. 12. 22. 11:13

Óvatosan nyomkodd nagy tömegben a telefonodat, főképp ha a pasid is melletted ül! Egy fiatal nő ugyanis éppen úgy bukott le, hogy a focimeccsen mögöttük helyet foglaló férfi beleolvasott az SMS-eibe, majd segítőkészen azonnal értesítette a mit sem sejtő pasit a szarvairól.

Egy focidrukker férfi maga posztolta ki Facebook oldalán megkérdőjelezhetően etikus lovagi tettét, az eset pedig azóta heves vitákat gerjesztett világszerte.

A férfi állítása szerint egy terhes nő és a barátja mögött foglalt helyet a hálaadás napi futball mérkőzésen, amikor arra lett figyelmes, hogy a fiatalasszony folyamatosan üzeneteket küldözget egy Jason nevezetű illetőnek azt állítva, hogy mennyivel jobban szeretne inkább vele lenni, mint a mellette ülő párjával.

A jó szemű férfi azt is kiszúrta, hogy valahányszor a gyanútlan ember át akarta volna ölelni a lányt, vagy közelebb húzódott, az zavartan rejtegetni kezdte a telefonját, ezzel is tovább erősítve a szemtanú gyanúját. Több se kellett, a Lye névre hallgató jóakaró rögvest tollat ragadott, hogy lefirkantsa a következő üzenetet:

„Szevasz, Haver, Én nem ismerlek téged, te sem engem, de ha hazaértél, nézd meg a barátnőd telefonját. Egész nap ugyanis egy Jason nevezetű fickónak üzengetett, azt állítva, bár inkább vele lehetne. Vigyázz magadra.”

Végül a levélben boldog hálaadást kívánt a férfinak.

Hogy mi lett a lány, vagy a kapcsolat sorsa, sajnos nem derült ki, a történet azonban heves vitákat robbantott ki az internet világában. Sokan attól tartottak, a csélcsap nőt otthon esetleg több nagy pofon is várja, illetve megjegyezték, a férfinak semmi joga nem volt beleavatkozni mások magánéletébe.

A vádakra a segítőkész focidrukker így válaszolt:

-Olyan ember vagyok, aki nem mehetett el emellett szó nélkül. Muszáj volt írnom neki, hogy aztán a meccs végeztével megvárjam a kijáratnál és odaadjam az üzenetemet a barátnője szeme előtt.

Majd hozzátette:

-Kétlem, hogy bárki, aki attól fél, otthon ezért esetleg elkalapálhatják, ilyet tenne, és megalázná azt a férfit, aki közvetlenül mellette ül.

Ti mit gondoltok? Helyesen cselekedett, hogy felnyitotta férfitársa szemét, vagy feleslegesen ütötte bele az orrát más dolgába?

(Kép: grist.org)