Jump to content

Figyelmeztető jelek a randin

2014. 12. 07. 20:21

Sokan úgy köteleződnek el valaki mellett, hogy figyelmen kívül hagyják a figyelmeztető jelzéseket. Sajnos az ilyen jelzések jogosultsága csak a váláskor bizonyosodik be végleg. Persze sokan látjuk ezeket, csak azt gondoljuk, hogy majd elmúlik vagy megváltozik. Hát nem.

1. Jelzés: fizikai erőszak alkalmazása

Ez talán egyértelműnek tűnhet, ennek ellenére sokan belemennek egy házasságba úgy, hogy párjuk korábban már alkalmazott velük szemben fizikai erőszakot. Akik már átéltek hasonlót, egyöntetűen azt vallják, hogy ha akár egyszer is bántalmaznak valakit egy kapcsolatban, az a hazásságban sem lesz másképp. Ilyenkor ki kell lépni a kapcsolatból, és soha sem visszanézni.

2. Jelzés: váratlan dühkitörés

Óvakodjunk azoktól az emberektől, akik minden ok nélkül, hirtelen dühkitörést produkálnak. Először is, tudatosítsuk, hogy ezek a dührohamok nem ellenünk irányulnak. Amíg randizunk, addig mindenki a kedvesebb oldalát mutatja: legyünk résen, hogyan viselkedik másokkal váratlan helyzetben a partnerünk.

3. Jelzés: nem őszinte reakciók

Mindenki szokott apróbb dolgokban hazudni (pl. a párunk abban, hogy jól áll-e nekünk egy ruha), de nagyon figyeljünk a jelekre, arra, ha valaki nem őszinte hozzánk. Rejtélyes telefonhívások, elhúzódó munka, mind ismerjük ezeket. Ha egyszer a bizalom elvész, nagyon nehéz visszaszerezni.

4. Jelzés: szarkazmus és ugratás

Ezekkel az a baj, hogy legtöbbször „csak viccből” követik el. Ha nem vagyunk vevők a „poénra”, megkapjuk, hogy nincs humorunk. Különösen figyeljünk oda a rosszindulattal fűszerezett szarkazmusra. Általában azoknak az embereknek a fegyvere ez, akik valamiért nem találják helyüket a világban.

 

www.huffingtonpost.com

Fotó: health.usnews.com