Jump to content

Férfiak szilikon barátnővel

2014. 12. 01. 11:11

Jó pár férfit (és néhány nőt) gyönyörű barátnő várja türelmesen odahaza. A lányok szépen és kívánatosak, távolról akár igazinak is nézhetné őket az ember. Üveges pillantásuk azonban elárulja, méregdrága szilikon babákról van szó...

Hosszú, selymes fényű hajukkal, gyönyörű sminkjükkel és makulátlan arcbőrükkel bármelyik férfinak tökéletes partnerei lennének. Nagyobb pénzösszeget is csak egyszer kell kifizetni a ’barátnőre’, utána már csak az apróbb javítások kerülhetnek pénzbe. De vajon mi sarkall valakit arra, hogy otthonát egy (vagy több) szilikon barátnővel ossza meg?

Egy koppenhágai fotós, Benita Marcussen ennek a kérdésnek járt utána, amikor online fórumokon kereste fel azokat a férfiakat, akik nem hagytak fel a babázással, majd egy teljes éven keresztül igyekezte megszerezni a bizalmukat, míg eljutottak odáig, hogy a róluk készülő fotósorozat mellett még a motivációikat is felfedjék. A babás férfiak története igen különböző, van, aki társaságra vágyott, van, aki a félresikerült házassága után keresett megértő társat a szilikon babákban.

Phil egy teljes évre leszokott a dohányzásról, hogy megvehesse magának Jessica nevezetű babáját, akiről a barátai is tudnak. A férfi állítja, természetesen tisztában van vele, hogy Jessica nem élő nő, hanem csak egy baba, és egyáltalán nem érdekli, mások miként vélekednek választott kedveséről.

Everard igazi gyűjtő, házában közel egy tucat szilikonbaba található, amit évek kemény munkájával gyűjtött össze Amerikából, Oroszországból és az Egyesült Államokból. A férfinak összesen nyolc ’babatest’ van a birtokában, de vásárolt hozzá négy extra arcot is, így kedvére létrehozhat új figurákat. Nem mindenkinek olyan elfogadó a környezete, mint Philé. Sam ugyan a felesége tudtával szerezte be Paulát évekkel ezelőtt, ám a plasztikbarátnő a házukon kívül, egy titkos rejtekhelyen kapott szállást. Sam gyerekei ugyanis még otthon élnek, és a férfi nem szeretné, ha kitudódna a titka.

A Shadowman álnevű férfit Marcussen egy walesi szilikonos összejövetelen ismerte meg. A férfinek négy szilikonbabája (illetve a hús-vér barátnője és két lánya) mellett van egy puhább barátnője is, Carly, akinek testét velúr fedi, ezen kívül sokkal könnyebb a szállítása is, mint szilikon társainak, egy mozdulattal be lehet ugyanis csomagolni a bőröndbe. Carly a férfi kedvence, ahogy a kisgyerekek a macijukkal, úgy alszik ő is puha testű nőjével.

Azonban nem kizárólag férfiak keresnek maguknak szilikontársat, ahogy azt Angela példája is igazolja. Az idős nő nemrégiben vásárolta Anna nevű babáját, akinek testéhez még két külön arcra is beruházott, így egy mozdulattal lecserélheti szilikon babájának személyiségét.

Az 56 éves Kharn közel húsz éve vált el feleségétől, azonban hiába próbált, nem tudott újra társra lelni. Első babáját 1998-ban vásárolta, azóta több ’barátnő’ is került a háztartásba. Kharnnak saját bevallása szerint nincs szexuális kapcsolata a babáival, illetve nem tekinti őket valódi társainak, egyszerűen szereti őket fényképezni. A reményt azonban, hogy újra rátalálhat a szerelem, még nem adta fel.

(Daily Mail