Jump to content

Meghiúsult leánykérés

2014. 10. 15. 11:05

Túlnépesedett földgolyónkon sokszor még a szerelmes tetteket is elsodorja a tömeg. Hiába álmodott meg csodaszép, romantikus leánykérést a fiatalember, a több ezer turista megjelenése tökéletesen gajra vágta az egészet...

Habár a kínai Huangshan hegy közkedvelt helye a turistáknak, arra azonban még a szerencsétlenül járt Ding Fan sem számított, hogy ekkora tömegjeleneteket fog vonzani a napfelkelte. A 31 éves fiatalember hiába tervezte el, hogyan fogja majd e csodaszép környezetben térdre borulva megkérni barátnője kezét, olyan sokan jelentek meg rajtuk kívül a hajnali órában a hegy tetején, hogy a szerelmespár egyszer még el is sodródott egymás mellől.

-Itt akartam megkérni a barátnőm kezét napfelkeltekor, mivel itt ismertem meg öt évvel ezelőtt. A tervemet elárultam néhány barátomnak, akiket megbíztam, jöjjenek ide. De annyi ember jelent meg hirtelen, hogy lehetetlenség volt őket megtalálni a nagy tömegben, pedig náluk volt a virágcsokor és a gyűrű is. Egyszer csak rájöttem, micsoda óriási hiba lenne letérdelnem a barátnőm előtt. Ennyi ember között simán előfordulhatott volna, hogy többé fel sem tudnék állni!

A fiatalember végül sutba vetette az eredeti elképzelését és lefele menet a felvonó fülkéjében tette fel a nagy kérdést. Azonban elhatározta, hiába fűződnek a hegyhez romantikus emlékei, soha többé nem tér ide vissza. 

(Daily Mail, kép: thetimes.co.uk)