Jump to content

Szex vs. csoki – Te melyiket választanád?

2014. 10. 12. 11:18

Ha örök életedre le kellene mondanod vagy a szexről, vagy a csokoládéról, vajon melyiket lenne könnyebb feladni? Meg fogsz lepődni, hogy a nők többsége hogyan válaszolt erre a kínzó kérdésre!

Egy felmérés azt állítja, a nők hatoda gondolkodás nélkül lemondana örök életére a szexről a kedvenc desszertjéért cserébe.

Úgy tűnik, a csokoládénak olyan elsöprő hatalma van az emberiség fölött, hogy nem csak a testi gyönyörök esnek áldozatul, ha kizárólagos választás elé kerülünk, de olyan alapvető dolgok, mint az autó, vagy az internet is második helye futott be az édességek után. De a csokoládé még az esti pohár bort, vagy az örökös mobiltelefon használatot is simán lekörözte.

Nem is csoda, hiszen nem valami egyszerű desszertről beszélünk, a felmérés azt is kimutatta, hogy számos esetben valóságos fegyver a kezünkben olvadozó csokoládé. Nyolc emberből egy már vitt be az irodájába édességet, tortát, vagy süteményt abból a célból, hogy megnyerje magának a főnökét, a férfiak 11%-a pedig azt állította, a nőkhöz sem a fülükön, hanem a gyomrukon keresztül vezet az út egy dobozka bonbon formájában.

Mindezekből úgy tűnik, édesség és csokoládé nélkül mit sem ér az életünk, ahogy azzal bizonyára Gombóc Artúr is egyetértene. Innentől már csak egy kérdésünk maradt:

Nektek mi a kedvenc édességetek?

(Kép: bellezapura.com)