Jump to content

Ezért jó a házasoknak a szex!

2014. 09. 28. 18:22

A házas szex afféle kakukktojás mostanában, általában az egyéjszakás kalandokról keringenek életre szóló élmények. Azt ritkán halljuk, hogy „de jó volt tegnap este a férjemmel/feleségemmel!” Most megnézzük, miért jó mégis.

1. Felsőfokon ismerik egymás testét
Annyi idő után már pontosan tudják, mi a jó a másiknak és mit érdemes hanyagolni. Nincsenek furcsa érintések vagy idegen szokások szex közben, mert már pontosan ismerünk minden különös dilit.

2. Akkor is jó, ha kevés az idő
A fenti okokból kifolyólag nem kell mindig órákig tartania, mert akkor is képesek pontosan célozni, ha szorít az idő. A minőségről nem is beszélve. Jobb 15 perc profizmus, mint egy órányi amatőrködés.

3. A szex vicces is lehet
Azok a kínos pillanatok, amelyek egy X-edik randin történtek, egy hosszú kapcsolatban viccesen hatnak. Gondoljunk a rosszul helyezkedett párnákra, a váratlan hangokra vagy éppen a testünket kicsavaró kényelmetlen pózokra.

4. A pillanatban lehetünk
Igen, ott vannak a gyerekek, a munka, meg a sok szennyes, ami eltéríthet a jó szextől, de mégis. A gondolatainkat nem kell, hogy eltérítsék a mindennapi gondok és a szükségtelenül elménkbe kúszó gondolatok. Tényleg tetszem neki? Vajon ez jó volt neki? Hazamenjek, vagy itt aludjak?

5. Mindig a saját szexuális életünk a normális
Tabuk nélkül beszélhetünk arról, hogy mi számít normálisnak. Nem kell minden percben szeretkezni, ha viszont a napi ágyba bújás a normális megtehetjük. Ha a heti, azt is. Rajtunk áll, hogy milyen gyakran és milyen extrákkal szeretnénk. És ezt nyíltan megbeszélhetjük.

 

www.huffingtonpost.com

(Fotó: drjanet.tv)