Jump to content

9 hónap, 98 férfi

2014. 07. 25. 10:58

Egy középkorú nő nem kisebb, korszakalkotó és világmegváltó feladatot vállalt magára, mint hogy bebizonyítsa: a randizás unalmas, természetellenes és ráadásul teljességgel szükségtelen.

Az ötvenes éveiben járó kapcsolati szakértő, Susan Winter a Huffington Postnak elmesélte, hogy semmi problámája azzal, hogy férfiakkal találkozgasson, de a randizgatás világának koncepciója egyáltalán nem jön be neki. Hogy visszavágjon azoknak, akik erre megvádolták hogy még valószínűleg sohasem randizott, a manhattani írónő elhatározta, hogy annyi férfival megy el találkára, ahány csak elhívja. Így randevúzott 98 alkalommal, 98 férfival, kilenc hónapon keresztül.

A tapasztalatait így foglalja össze:

-A modern randizás leginkább az extrém sportokhoz hasonlítható, ahol mindkét fél igyekszik bemutatni a képességeit és a tehetségét. Magas sarkú nők igyekeznek minél jobban kidomborítani a szexualitásuk, miközben agresszívan letapossák egymást a férfi figyelméért küzdve.

Susan Winter igyekszik kihangsúlyozni, hogy a randevúzást természetesen a szó klasszikus értelmében használja, és nem feküdt le mind a 98 férfival. Az élmény azonban csak még inkább megerősítette korábbi nézeteit, miszerint a randizás rém unalmas dolog.

Tapasztalatai szerint a legtöbb férfi arra használta fel az alkalmat, hogy híres ismerőseinek a neveivel dobálózzon, miközben a saját hatalmát és fontosságát igyekezett kihangsúlyozni.

Winter szerint még mindig úgy a legjobb összefutni a Nagy Ővel, ahogy régen tették. Véletlenül, nem eltervezve. Egyszer csak belebotlunk, és mi azonnal tudni fogjuk, hogy Ő az. Read more:

(Daily Mail, kép: 30ish.me)