Jump to content

Dupla annyi szerelem

2014. 07. 18. 15:24

Ismerkedjen meg az ultraikerpárral, aki soha egy pillanatra sem szakad el egymástól. A lányok oly mértékben ragaszkodnak a közös élethez, hogy még a szerelemben sem hajlandók egymástól különválni.

Anna és Lucy DeCinque igazán különlegesek a maguk nemében. Az egypetéjű ikerpárlány eddig több, mint 240 ezer dollárt költött arra, hogy még annál is jobban hasonlítsanak egymásra, mint amiről a természet alapból gondoskodott. Műtéti eljárások során mindketten feltöltették az ajkaikat, illetve szilikonmelleket csináltattak a műszempillák és műszemöldökök mellé.

Nemcsak a külsejükön osztoznak azonban, de ugyanazon a munkahelyen dolgoznak, ahová természetesen a közös autójukkal járnak. Ezek után nem is csoda, hogy még a Facebookon is csupán egy közös adatlappal vannak regisztrálva.

A 28 éves lányok a közösségi oldalon ismerkedtek meg azzal a férfiaval, aki végül sikeresen elnyerte az ikrek szívét, természetesen rögtön mind a kettőét, egyszerre. A férfi állítása szerint nem volt könnyű dolga, hogy meghódítsa a lányokat. Több mint fél éven keresztül levelezett velük, míg sikerült annyira a bizalmukba férkőzni, hogy belegyezezzenek egy találkába.

Az ausztrál Ben, aki egyébként villanyszerelőként dolgozik, eleinte nehezen tudta kielégíteni a két barátnő által duplájára növekedett igényeket, de mostanra már sikeresen belerázódott a szokatlan kapcsolatba. Azzal is tisztában van, hogy a két testvérnek teljesen igazságosan kell kiporcióznia minden figyelmét, törődését és szeretetét.

-Ez az első alkalom, hogy egyszerre két barátnőm van, és őszintén szólva nagyon nehéz, hogy mindig, minden körülmények között 100%-osan egyenlő legyen minden. –panaszkodott az elcsigázott férfiú a Woman’s Day magazinnak. –Bármit teszek az egyiknek, azt meg kell tennem a másiknak is. A barátaim persze irigykednek, hogy ilyen jellegű problémáim vannak. A dolog jó oldala viszont, hogy a szerelmet és a szeretetet is duplán kapom.

A férfi ráadásul nem csak a két egyforma barátnővel él immár tíz hónapja egy fedél alatt, hanem azok édesanyjával is. Az anyóssal való kapcsolata szerencsére harmónikusnak mondható, a mama igazi úriembernek találja vejét, amellett örül, hogy a férfi boldoggá teszi a kislányait. A családi béke érdekében ezért a viták során mindig a férfi mellett áll ki, főleg hogy a lányok ugye alapvetően is túlerőben vannak.

Érdekesség még, hogy Ben Bryne maga is egy ikerpár egyik tagja.

(Daily Mail, kép: perthnow.com.au)